Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megszeretni a nyalást?
Tudom, tisztában vagyok a sztereotípiákkal, hogy csak a b#zik nem szeretik meg hasonlók. Nem utálom és szoktam is nyalni a barátnőmet, de nem kifejezetten a kedvencem, leginkább olyan semleges.
Ki volt/van így? És hogyan lehet megszeretni?
A világ legjobb dolga nőt kényeztetni, látni és érezni ahogy örömet szerzel neki.
Kár, hogy elég régen volt hozzá szerencsém.
9. Azért az orál szex is a szex része.
Ha én nem kapnék, annak a kapcsolatnak vége lenne.
Én is szeretek szopni, így fer.
Egyébként meg próbálkozz valami pici édessel. Kicsi lekvárt kensz oda, de ne nutellát. Hátha az segít picit. Vagy ha a barátnőd íze nagyon savanykás, akkor szedjen egy pár napig probiotikumot esetlegesen érdemes diétázni, ha úgy eszik. De a normális ph a hüvely számára az a savanykás, kefir íz. Szóval ha nem szereted, ez van.
Csak ne menj bele úgy kapcsolatba, hogy a másik megőrül érte. Ezt érdemes az elején tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!