Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megszeretni a p#nciđ -t?
Most van elĆször barĂĄtnĆm, hĂĄt ĆszintĂ©n nekem hƱ de nagyon nem jött be hogy szĂĄjjal csinĂĄljam neki. Ărezni a sĂłs Ăzt mert elĆtte WC-n volt, Ă©s az egĂ©sz kicsit olyan fura nekem.
Ki hogyan szerette meg akinek elsĆre nem jött be?
OrĂĄlis szexnĂ©l alap a higiĂ©nia. FĂŒrdĂ©s nĂ©lkĂŒl nemcsoda, ha rossz Ă©lmĂ©nyekben lesz rĂ©szed.
Az a csaj, aki nem megy el fĂŒrdeni nyalĂĄs elĆtt az vagy nincs tisztĂĄban a sajĂĄt testĂ©nek a biolĂłgiai mƱködĂ©sĂ©vel (nagyon fiatal, vagy simĂĄn csak buta), vagy egyszerƱen csak igĂ©nytelen.
Nekem is csinĂĄlta mĂĄr a barĂĄtom Ășgy hogy voltam pisilni fĂŒrdĂ©s utĂĄn, majd utĂĄna szeretkeztĂŒnk.
Ăn is bekapnĂĄm neki, nem finnyĂĄskodunk egymĂĄsra Ă©s rossz ĂzƱnk sincs ettĆl.
Persze a nagy wc-zĂ©s az mĂĄr mĂĄs kĂ©rdĂ©s, de gondolom a kĂ©rdezĆ nem erre gondolt.đ
#1 a faroknak vagy nincs Ăze, vagy jĂł ĂzƱ van
Egy pina mindig nyĂĄlkĂĄs menstruĂĄl meg minden szar
Néhåny opció lehetséges:
1. TĂșl fiatal vagy mĂ©g. TinikĂ©nt Ă©n is kicsit hĂșztam a szĂĄmat az elsĆ puncikra amiket kinyaltam, huszonĂ©ves koromra mĂĄr a sokadiknĂĄl nem is foglalkoztam vele, harmincas lĂ©temre meg mĂĄr kifejezetten izgat a punci termĂ©szetes Ăze, illata. NĆk között is vannak persze olyanok, akik nem bĂrnak szopni, taszĂtja Ćket a lenyelĂ©s, ugyanĂgy fĂ©rfiaknĂĄl is lehetsĂ©ges ez nyalĂĄsnĂĄl, de azĂ©rt egy tapasztaltabb fĂ©rfit mĂĄr pont hogy izgatnia kĂ©ne a pina Ăze. SzĂłval vagy benĆ a fejed lĂĄgya, vagy nem leszel igazi fĂ©rfi :)
2. A barĂĄtnĆdnek az ĂĄtlagnĂĄl szagosabb a puncija, van ilyen is, akinek egyszerƱen erĆs. Lehet genetika, tĂĄplĂĄlkozĂĄs de akĂĄr fertĆzĂ©s is. A menstruĂĄciĂłs ciklus alatt is vĂĄltozik. Az biztos, hogy azt az enyhe pisit meg izzadtsĂĄgot a nap vĂ©gĂ©n mindig Ă©rezni fogod a puncin. Egy megoldĂĄs van rĂĄ, hogy közvetlenĂŒl fĂŒrdĂ©s utĂĄn nyalod, de mivel magĂĄt a hĂŒvelyt nem szabad szappannal szĂ©tmosni Ăgy max csak semleges lesz
3. Nem mƱködik köztetek a kĂ©mia. Amit te taszĂtĂłnak Ă©rzel, az lehet mĂĄsnak finom vagy semleges Ă©s fordĂtva. TalĂĄlj Ășj csajt.
Ezen kĂvĂŒl pro tip, hogy nyald Ășgy a puncit, hogy nem az orrodon veszed a levegĆt. De ha nem nyalod ki a csajod egyĂĄltalĂĄn, akkor nyĂșlbĂ©la vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!