Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat megszeretném lepni ötlet ?
Sziasztok! Gondoltam rá, hogy vennék valami izgalmasat neki valami ötlet, amit vagy egyedül vagy az ágyban használhatna.
Gondoltam műpuncira, de kéne valami amit közösennis lehet és valami nagy pasi vágy. Szóval ne tartsátok magatokban, ha van ,akkor több dolgot beszerzek . Nagyon köszi !
25/N
ha izgatja: prosztataizgató nagyon feldobja az együttlétet
N
Én annak örülnék a legjobban ha sexy harisnyában, magassarkúban vagy sexy hálóingben várna párom :)
36F
Élményt adj neki, ne ilyen szarokat. Hazajön a munkából, te babydollban várod, csókolod. Öntessz neki egy pohár behűtött vörösbort, a kezébe adod, bvezeted a nappaliba leülteted a fotelba, lehúzod a nadrágját és leszopod.
34N
#5 akkor ha ilyet szoktál és ez úgymond alap neked, akkor menjetek el valahová. Hívd el ruhákat vásárolni alibiből és szopd le a próbafülkében. Menjetek el kirándulni, úgyis itt a jó idő és szopd le neki az erdőben vagy akár dugjatok is. Vagy menetközben a vonaton, buszon. Stb.
Ha tárgyat akarsz venni, akkor mindenképen olyat ami neked is buli. Vannak ezek a kis telefonnál távironyítható rezgős vibrátorkák, az alin 5 ezer Ft... azt élvezettel szokták basztatni és még nekem is jó, mert finom.
Prosztata masszázs?
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!