Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat megszeretném lepni ötlet ?
Sziasztok! Gondoltam rá, hogy vennék valami izgalmasat neki valami ötlet, amit vagy egyedül vagy az ágyban használhatna.
Gondoltam műpuncira, de kéne valami amit közösennis lehet és valami nagy pasi vágy. Szóval ne tartsátok magatokban, ha van ,akkor több dolgot beszerzek . Nagyon köszi !
25/N
Pmasszázzsal csak óvatosan. Pl. ne legyen hegyes, vagy éles műkörmöd. Ha van is körmöd vágd rövidebre és körkösen, ne egyenesre. Stb. Sok-sok sikosító és gumi kesztyű. Pasi esetleg mossa ki magát...Nézz róla pórnót. Ne ess neki csak úgy :)
Nekem a kedvenc piám a Baileys, az jó sűrű. Kiöntöm vizes pohárba, ez olyan 2 deci, belemártom a farkát s arról szopom le. Közben egy kicsit be is baszok és akkor a tapétát is lesikítom a falról, az nagyon tetszik a férjemnek.
Kérdező, én pl benne lennék a 3asban😊
Feltéve persze, ha a 2 pasis megoldás is megfelelő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!