Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire ciki, ha egy pasinak van análvibrije?
Figyelt kérdés
2023. okt. 30. 00:50
31/36 anonim válasza:
Az hogy vkinek ez nem jön be,vagy nem szeretné,az egy dolog.Akkor meg tartsa meg a megjegyzéseit és ne akarjon belemagyarázni olyasmiket,amik köszönő viszonyban sincsennek a valósággal.
Nekünk is van jópár análjátékunk.
popsi dugó,fűzér ,heregyűrűs vibrátor
Mivel nekem nincsenek heréim ,gondolom nem nehéz rájönni,hogy a páromé.
A szexuális orientáció ,irányultság az az,hogy kivel csinálod,vagy kivel szeretnéd csinálni, és nem keverendő hogy mit csinálsz ,meg hogy csinálod!
Fejlődjetek egy kicsit és ne beszéljetek hülyeségeket.
26N
32/36 anonim válasza:
Nekem akkor is visszatetsző és férfiatlan, ha egy pasi a seggébe dugdos pénisz formájú dolgokat!
33/36 anonim válasza:
32: az análvibrátor pont nem pénisz alakú.
34/36 anonim válasza:
33: Hanem milyen?
Nincs rajta részletezve a makk, az erek, de tipikus pénisz formája van.
36/36 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele. Sőt meg szexi is tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!