Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mentetek bele a hármas szexbe? A kérdés párkapcsolatban élőkhöz szól!
Figyelt kérdés
Mi volt az oka hogy belementetek?
Meddig és mivel próbálkozott a párotok? Hány évesek voltatok
2023. okt. 29. 23:45
1/8 anonim válasza:
Mindigis ki akartam próbálni. Mind2 felállás volt már. Nagyon nem kellett győzködni. 21 évesek voltunk.
2/8 anonim válasza:
Barátom ragaszkodott hozzá. 22/l
3/8 anonim válasza:
Még nem volt ilyen a házasságunkban. De sztem minden feleség megérdemel 2 farkat.
4/8 anonim válasza:
Mi még csak terveztük\ tervezzük, de az az oka, hogy férfiként kívánok más nőket is néha szexuálisan, plusz amúgy is nagyon izgat a 2 nővel való szex. És a hármas egy vállalható kompromisszum lenne a barátnőmnek is.
5/8 anonim válasza:
Izgat, ha többen kényeztetünk egy nőt.
Szerencsére párom nem fogadta rosszul és sok beszélgetés után meg is történt.
Jó volt!
6/8 anonim válasza:
Egészen 12 éves korom óta vágyom arra hogy az akkor még leendő feleségemmel kipróbaljuk a többest. 3-as voltam
7/8 sipekilaci válasza:
Élettársamnak a kapcsolatunk előtti magányos éveiben volt egy barátnője. Vele nem csak lelki de testi kapcsolata is volt. Amikor összejöttünk, tudomásul vettem, hogy hetente egy-két délutánt együtt töltenek. Aztán fény derült az együtt töltött idő lényegére is, már, hogy szexuális kapcsolatban is vannak egymással. Egy idő után felvetődött, hogy akár harmadiknak is bevehetnénk a barátnőjét. Nekünk összejött a dolog.
8/8 anonim válasza:
Mert a férjem szerette volna. Aztán nekem is megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!