Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat annak a gondolata, hogy egy férfi szeretője legyek?
Figyelt kérdés
Alapból odáig vagyok a tiltott, titkos kapcsolatokért de persze tudom hogy ez nem jó és az egyik félnek mindenképp fáj és a szeretőnek is, de valamiért mindig izgatja ez a titokzatosság a fantáziám.2023. okt. 29. 18:05
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, de hamarosan 200 privit fogsz kapni, hogy ültesd át gyakorlatba a fantáziádat.
2/9 A kérdező kommentje:
Aki volt már ilyenben, mesélne, hogy milyen volt?
2023. okt. 29. 18:10
3/9 anonim válasza:
Magam és a szeretőm nevében is nyugodtan mondhatom, hogy extra jó szexélményeket adott a dolog.
45F
4/9 anonim válasza:
Egyfelől izgalmas, mert a "tiltott" volta miatt nagyobb a tűz, a kevés együtt töltött idő szenvedélyes. Ha viszont hosszabb ideig is tart a viszony, ott már benne van, hogy alakulna esetleg kötődés, és bekúsznak a rossz érzések, fáj, hogy csak ennyi jut.
6/9 anonim válasza:
A szex jó volt, de a lelki része nem 😔
7/9 anonim válasza:
Miert van ez a hetero kategoriaban??
8/9 anonim válasza:
Jaj, bocsi, nem tudom honnan szedtem, hogy ferfi vagy🤣 elozo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!