Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Metélt péniszem van, azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Metélt péniszem van, azt mennyire szeretik/nem a lányok? A mérete 16cm hosszú és 4 széles, egyenes.. lehet ezzel kielegiteni majd lányt? Vagy egyből elutasítja ?

Figyelt kérdés

2023. okt. 29. 00:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, sokan a higiéniat mondjátok, dehat a fitymat is hatra lehet huzni es megmosni nem ? Latoma méretem nem valami megfelelő, mennyi lenne a jó?
2023. okt. 29. 11:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz #10-el, csak az itteniek szerint felesleges még élni is 18 alatt, a valóságban viszont teljesen jó. Ok, lehet kicsit vékony, de azzal se tudsz mit tenni, hidd el aki szeret azt nem fogja érdekelni.

2023. okt. 29. 14:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Persze hogy érdemes élni picivel is :) de fontosnak tartanám hogy a partnerem azt gondolja/erezze , hogy ha sex jön, igen ez jo lesz
2023. okt. 29. 14:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Vékony? Ez az átlag szélesség olyan 3,8-4. Ahogy az átlag hossz 14-15 centi az eu-ban.

Annyira szeretem, hogy ma már a nőknek egy átlag felső határán lévő pénisz sem elég. Keresetek akkor pár feka srácot és majd ők adnak nektek.

15/17 A kérdező kommentje:
13as vagyok ne csak nekem legyen jó
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
#14 Ez azért van, mert a legtöbb nő azt szereti, ha feszíti a pénisz. Egy 4 centi széles ehhez nem elég még egy átlag nőnél sem. Hosszra pedig ezzel még több pózt is nem nagyon lehet kivitelezni úgy, hogy ne csak pár centi legyen bent. De missziben, nyakban a lábak már elég sok nőnek elég. De a legtöbb nő nem fogja beírni hosszú távon 2-3 pózzal.
2023. okt. 29. 14:15
 17/17 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy 4 es miért lett lepontozva?

Kis metélt zsidrákok csinálják ezt mindenhol. Ez a higiénikusabb elterjedt hülyeség. Mosod vagy nem, ennyi.

2023. nov. 3. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!