Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha csak szexet akar egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak szexet akar egy férfi, miért nem egyenes?

Figyelt kérdés

Sokan színlelik, hogy párkapcsolatot akarnak, úgy ismerkednek, nem merik kimondani, hogy csak szex kell, de könnyen lebuktatják magukat, mert már a második kérdésük az, hogy mennyire vagy bevállalós, aztán ha rákérdeznek amúgy te milyen kapcsolatot keresel, ja hát semmi jónak nem vagyok az elrontója, de komolyra is készen állok ha te azt akarsz. Aztán nyilván ha összejön akkor együtt vannak egy hetet, dugnak kétszer és lapát. Vagy játssza továbbra is a szerelmest. Undorító. Vagy mondják, hogy komolyat akarnak, de első randira menjen át a csaj és aludjon is ott :D

Miért nem tudnak ezek egyenesek lenni és leszögezni, hogy csak szex kell nekik? Amit lehet normálisan is tálalni, nem sok csaj fog ugrani arra, hogy Tinderen megírja a pali, hogy kanos lett a képeitől...

2023. jún. 14. 14:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű, mert azt gondolják, hogy így könnyebben célba érnek.

Egyébként nem véletlenül van elég sok olyan nő, akit így " átvernek", aztán eldobják egy két dugás után, mint a használt papírzsebkendőt.

Sajnos nekem is van ilyen ismerősöm ( nő), bár ott a vak is látta előre, hogy mi lesz a vége, mégis belement... egyszóval nem csak a férfiak sara ez, de amúgy férfiként elítélem abszolút.

Ha csak dugni akarok, akkor azt tudja a másik fél is, és akkor korrekt, egyenes a dolog.

2023. jún. 14. 14:51
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Így könnyebben elérik azt amit szeretnének, a szexet ugye. De az is lehet tényleg komolyabb kapcsolat a cél, majd mikor eljön az hogy szex lesz, már nem érdekli úgy a másik, és végül inkább lapátra teszi a csajt. Vagy épp a szex nem volt annyira kiemelkedő, biztos ilyen is van.
2023. jún. 14. 15:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első ok, hogy félő ha igazat mondanak, akkor azonnal elutasítja őket a nő. A másik ok, hogy talán nem akarnák megbántani a csajt azzal, hogy megmondják neki, hogy csak szexre kellene.
2023. jún. 14. 15:49
 4/16 anonim ***** válasza:
16%
Mert aki csak azt akar, az nem FÉRFI, hanem olyan igénytelenség, aki az állatok közé akar süllyedni. Undorító.
2023. jún. 14. 15:52
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ha megmondaná és nem nagyon jóképű az illető, akkor a nők többsége egyből elutasítaná és így megy a köntörfalazás. Viszont ha belegondolunk ez is adja az ismerkedésben egy izgalmat, ha a határok nincsenek explicit módon kijelölve és van helye a fantáziának benne.
2023. jún. 14. 15:56
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Pont azért,mert úgy jellemezted a leirásodban a szitukat, hogy "lebukott" a -végre őszinte- helyett. Vagy a dugnak 1x2x es lapát vagy jatszák(!) A szerelmes t ..és ez neked undorító. Na pont ezért. Ha alapbol elmondaná, ugyan igy reagálnál és tuti nem dugnátok 1x2x se. Az a baj,igazság hogy ti szeretitek a szétitést. Ha korrekt és egyenes, biztos hogy nem dugsz vele 1x 2x hogy utána lapát legyen. Ne mond, hogy nem így van..
2023. jún. 14. 16:03
 7/16 A kérdező kommentje:
Minden nő más. Én a komoly kapcsolatok híve vagyok, de bizony volt olyan életszakaszom, amikor nem akartam, max szexet. Ha akkor megtalál egy nekem tetsző (és ha jobbra húztam, akkor tetszik) srác, elmondja normálisan, hogy mit szeretne, akkor szívesen találkoztam volna vele és ha megvan a kémia, belementem volna. Ha nekem volt ilyen időszakom, akkor biztos most is van több nő, aki éppen nem a nagy szerelmet keresi, csak kavarna. Az ilyen nő nem fog instant nemet mondani. Csak az a baj, hogy sokan már nem látnak semmit csak egy puncit maguk előtt, így bele sem mennek abba, hogy elmenjenek kávézni egyet és csak utána szobára, ők rögtön akarják, amibe egy nő ritkán megy bele, mert neki fontos tudnia előbb, hogy tényleg vonzódik e hozzá.
2023. jún. 14. 16:09
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Visszakérdezek: ha egy nő nem akar semmit egy férfitól, csak ego boostnak akarja a figyelmét, miért nem egyenes?
2023. jún. 14. 16:41
 9/16 A kérdező kommentje:
Jó kérdés :D
2023. jún. 14. 16:43
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Mert tudják hogy különben nem kapnák meg punettit és már annyira kanosak hogy a csillagokat is leígérik az égről cserébe.

Inkorrekt emberek mindig is voltak, lesznek - munkában, üzletben, de az emberi kapcsolatok terén is.

Egyébként ha már felismered, megtanultad elkerülni akkor nem mindegy mi jár a másik fejében? Aki látod hogy inkorrekt azt elkerülöd és kész.

2023. jún. 14. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!