Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha csak szexet akar egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak szexet akar egy férfi, miért nem egyenes?

Figyelt kérdés

Sokan színlelik, hogy párkapcsolatot akarnak, úgy ismerkednek, nem merik kimondani, hogy csak szex kell, de könnyen lebuktatják magukat, mert már a második kérdésük az, hogy mennyire vagy bevállalós, aztán ha rákérdeznek amúgy te milyen kapcsolatot keresel, ja hát semmi jónak nem vagyok az elrontója, de komolyra is készen állok ha te azt akarsz. Aztán nyilván ha összejön akkor együtt vannak egy hetet, dugnak kétszer és lapát. Vagy játssza továbbra is a szerelmest. Undorító. Vagy mondják, hogy komolyat akarnak, de első randira menjen át a csaj és aludjon is ott :D

Miért nem tudnak ezek egyenesek lenni és leszögezni, hogy csak szex kell nekik? Amit lehet normálisan is tálalni, nem sok csaj fog ugrani arra, hogy Tinderen megírja a pali, hogy kanos lett a képeitől...

2023. jún. 14. 14:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem tök logikus, ilyet én is csináltam már
2023. jún. 14. 17:50
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

Miért? Teljesen egyszerű! Veletek nőkkel nem lehet úgy ismerkedni hogy csak szex, veletek akkor is úgy kell ismerkedni hogy párkapcsolat, ha szexet akar az ember, akkor is! Na ezért.

Mert hàt hogy jön ő ahhoz hogy ilyen szexet akarok dumával bepróbálkozik? Bunkó fa.sz, azt se tudja milyen egy nő.

Na ezért nem egyenes!

2023. jún. 14. 18:15
 13/16 anonim ***** válasza:
31%

"Csak az a baj, hogy sokan már nem látnak semmit csak egy puncit maguk előtt"

Ezt pont az ilyen tinder-ringyóknak köszönhetik a nők, mint amilyen te is vagy!

2023. jún. 14. 18:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak szexre nem kap annyira minőségi nőt, mint párkapcsolatra.
2023. jún. 14. 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezt úgy hívják, hogy EMBERI JÁTSZMÁK.

Sokkal több nő szeretne párkapcsolatot, mint csak szexet, ezért a pasik párkapcsolatot ígérnek akkor is, amikor csak szexet akarnak.

(És persze a nőket sem kell félteni.)

A világ így működik.

2023. jún. 15. 07:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
"Társkeresőn nők keresik párjukat, férfiak meg keresnek pár lyukat"
2023. jún. 16. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!