Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobb rákérdezni erre egyenesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb rákérdezni erre egyenesen vagy inkább érjem be azzal amit én kikövetkeztettem?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel szoktunk egymásnak képeket küldeni, sokszor konkrét pózokat kérünk a másiktól. Az egyik ilyen kérésem nem teljesen úgy teljesítette, mint ahogy én azt szerettem volna, de gondoltam egye fene nem fogok ezért szólni, mert az is szép tőle hogy megpróbálta. Egy idő után megint előkerült ez a téma és konkrét képet is küldtem amin én voltam olyan pózban, hogy na ilyent szeretnék tőle csak bugyi nélkül de valahogy akkor se sikerült neki.

Már el is engedtem ezt, de a későbbi beszélgetéseink során kiderült hogy van olyan része amit nem szívesen mutogat magából, aztán az általam kért képen akár az is látszódhatott volna.

Most meg nem tudom, hogy kérdezzek rá, hogy amiatt bénázott és nem azt küldte amit kértem, vagy érjem be azzal, hogy ezt én így kikövetkeztettem?

2022. dec. 19. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Ki a lány ebben a sztoriban?
2022. dec. 19. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Kérdezz rá, mert önmagában az, hogy kikövetkeztethető "valami", a lényeget nem tudod meg.
2022. dec. 19. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Ha már képeket küldözgettek egymásnak akkor a bizalmi viszony valószínűleg megvan. Szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle, mert a feltételezésed nem biztos, hogy egyenlő a valósággal.
2022. dec. 19. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Biztos jol helyezted a "hetero" kategoriaba ?
2022. dec. 19. 09:47
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez dedó nézzétek egymást élőben vagy camon.
2022. dec. 19. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Mi a gond? Mi az hogy ki a lány, meg hogy rossz a kategória?

Ezt sem lehet már csinálni egy férfinek meg egy nőnek?

2022. dec. 19. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!