Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan birom elkezdeni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan birom elkezdeni az örömlány munkát ha erre szorulok ?

Figyelt kérdés

Sokat rágódtam már ezen és szinte csak ez az opcióm maradt számomra , nem részletezném miért, tud valaki ajánlást adni hogy a legjobb elkezdeni, már ha lehet az egyáltalán , valakivel együtt ? esetleg vigyázzon rám valaki ?

Ui: aki viccet akar csinálni belőlem az kérem inkább ne szóljon hozzá a kérdéshez.

2023. okt. 28. 18:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%
Hány éves vagy?
2023. okt. 28. 19:17
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

Áh látszik este van már. Nem a válaszolókra írtad hogy 1-2 hanem csak pontokba szedted

🤣🤣🤣

2023. okt. 28. 19:17
 13/23 anonim ***** válasza:
33%

Én például írtam a kérdezőnek egy lehetőséget, ahol még csak szexelni sem kellene, de nem is reagál rá.

Szóval valószínűleg nem komoly a kérdés.

2023. okt. 28. 19:18
 14/23 A kérdező kommentje:
13. de igen az , csak nem biztos hogy hirdetés miatt tettem fel a kérdést , gondolkodni is szabad néha az helyett hogy besértődsz :)
2023. okt. 28. 19:39
 15/23 anonim ***** válasza:
33%
Nekem inkább úgy tűnik, te vagy besértődve. Én tök normálisan feltettem neked egy kérdést, hátha tudok segíteni a problémádon. De nekem végülis mindegy mit kezdesz magaddal.
2023. okt. 28. 19:48
 16/23 anonim ***** válasza:
57%
Pénzügy diplomával, mesterképzést most végzem pénzügyön, van állandó állásom ahol jó fizetést kapok, de ilyen Alberlet és bolti árak mellett bizony én is elgondolkodom, hogy kiállok pluszba a sarokra…
2023. okt. 28. 20:28
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
Bérelsz egy lakást, két telefon (egy privát, egy másik a "melóra"), regisztrálsz több oldalra!
2023. okt. 28. 21:07
 18/23 anonim ***** válasza:

Én a helyedben inkább csak úgy hirdetném magam hogy támogatót keresek.

Nem kell azonnal a rosszlányokra regisztrálni.

Ráadásul az fizetős is.

A startapro pl nem.

Próbálj olyan pasikat keresni akik visszajárósak és akkor kissebb a lebukás veszélye.

Bár ha szégyenlős félős vagy akkor nem fog menni.

Kép ugyanis kell rólad neki.

Arcost ne küldj senkinek sem.

2023. nov. 11. 08:43
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha nincs helyed hirdethetsz úgy is hogy autósrandit vállalsz.

És a legfontosabb. Szex csak gumival.

Sok sikert.

2023. nov. 11. 08:44
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Inkább kamerázzál! Ugyan kisebb a pénz de a kockázat is kisebb!
2023. nov. 11. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!