Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mehetek örömlányhoz és kihez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mehetek örömlányhoz és kihez ha kicsi a méretem és hamar elélvezek??

Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 11:39
 1/9 A kérdező kommentje:
12cm
2023. okt. 8. 11:39
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Mehetsz.
2023. okt. 8. 11:40
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Amelyikhez akarsz és fogad is.
2023. okt. 8. 11:43
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Bárkihez, csak örülni fog, hogy ugyanazért a pénzért nem fáj és hamar végez.
2023. okt. 8. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Sosem értettem ezt a kérdést miért teszik fel állandóan. Tudod, a prostituált pénzért szexel. Csak előny neki, ha gyors és nem fáj.
2023. okt. 8. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
5%
Nekem nagy és van hogy nehezen megyek el. Prostihoz nem mentem soha, vagyok annyira jó hogy ne kelljen fizetnem. Sőt inkább pénzért kéne ilyen szolgáltatást nyújtanom, elégedettségi garancia vállalásával (ha nem elégedett akkor visszatérítés)
2023. okt. 8. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Igen, sőt. Naponta több emberrel szexelnek, így örülnek, ha kicsi a méreted, mert kevésbé strapálod le őket, ahogy annak is, ha nem tart sokáig a menet. Mindenesetre ha hamar elélvezel, akkor jobban jársz, ha csak fél órára mész. A beszamolok.com oldalt ajánlom, ott olvasgathatsz a lányokról beszámolókat, és az alapján eldöntheted, hogy kihez menj el.
2023. okt. 8. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Menjél nyugodtan. Leszop úgy is
2023. okt. 8. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A markodtól hamar elmész, az még nem biztos, hogy a hüvelyben is gyors leszel. Az teljesen más érzés a kis répádnak. És ha csajjal vagy rá fogsz összpontosítani, nem magadra.

Feltéve ha nem vagy önző.

2023. okt. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!