Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy prostit érdekel bármennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prostit érdekel bármennyire is hogy viselkedem és hogyan nézek ki ?

Figyelt kérdés

Sportos kinézettel rendelkezem , értsd: magas, széles váll, kockás has , helyes arc borostával stb. Ez mellett nem vagyok kezdő a szexben sem , tudom használni , illetve kedves vagyok.

Ezek után is csak egy potenciális pénzforrásként tekintene rám ?

2023. okt. 17. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hiszen azért keresed meg őt, ő pedig azért fogad, hogy fizess neki.
2023. okt. 17. 14:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert hogyan kellene rád tekinteni?

Neki az a munkája és te meg fizetsz érte, kész.

2023. okt. 17. 14:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A viselkedésed főleg! Legyél normális, kultúrált! Nőnek nézd, úgy viselkedj vele, nem pedig tárgyként!

A kinézeted kevésbé számit, de mindenképpen tiszta, ápolt legyél! Az elhanyagolt pasikat nem szeretik, nem is nagyon fogadják!

2023. okt. 17. 14:52
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

A bunkókat mi se szeretjük

Nyilván egy helyes jól kinéző pasival nekünk is könnyebb ellazulni .

De ugye stílus maga az ember ..

Privátokra nem válaszolok.

2023. okt. 17. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ui. Azért mert normális vagy egy munkás lánnyal még nem fogsz ingyen szexet kapni

Max némi kedvezményt vagy valamit grátiszba mondjuk egy maszirozást vagy plusz szopást

2023. okt. 17. 15:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem kedvezményt akarnék , nem is erre irányult a kérdésem.
2023. okt. 17. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A viselkedésed igen. Ők is emberek, illetve nők, ennek megfelelően kell őket kezelni. Ez is egy szolgáltatás, a boltban az eladóval se vagy ok nélkül bunkó (remélhetőleg). A kinézeted az igényességen túl nem érdekli, én már csak tudom, hiszen irtózatosan ocsmány vagyok, mégsem szoktak elküldeni.
2023. okt. 17. 15:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekel minket hogy nézel ki , esetleg ha ez mind párosul amit leírtál , megpróbálunk visszajáró vendéggé tenni. Ennyi
2023. okt. 17. 15:36
 9/11 gabor49 ***** válasza:
0%
csak az érdekli őket hogy fizess más nem
2023. okt. 18. 11:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Annyiban érdekli őket szerintem, mint a mekiben a kiszolgalót. Nyílván látja, hogy most jobb pasi a vendég, de a lényeg a pénzen van.

Az ápoltság, és a jó modor szerintem fontosabb.

2023. okt. 18. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!