Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostit érdekel bármennyire is hogy viselkedem és hogyan nézek ki ?
Sportos kinézettel rendelkezem , értsd: magas, széles váll, kockás has , helyes arc borostával stb. Ez mellett nem vagyok kezdő a szexben sem , tudom használni , illetve kedves vagyok.
Ezek után is csak egy potenciális pénzforrásként tekintene rám ?
Mert hogyan kellene rád tekinteni?
Neki az a munkája és te meg fizetsz érte, kész.
A viselkedésed főleg! Legyél normális, kultúrált! Nőnek nézd, úgy viselkedj vele, nem pedig tárgyként!
A kinézeted kevésbé számit, de mindenképpen tiszta, ápolt legyél! Az elhanyagolt pasikat nem szeretik, nem is nagyon fogadják!
A bunkókat mi se szeretjük
Nyilván egy helyes jól kinéző pasival nekünk is könnyebb ellazulni .
De ugye stílus maga az ember ..
Privátokra nem válaszolok.
Ui. Azért mert normális vagy egy munkás lánnyal még nem fogsz ingyen szexet kapni
Max némi kedvezményt vagy valamit grátiszba mondjuk egy maszirozást vagy plusz szopást
Annyiban érdekli őket szerintem, mint a mekiben a kiszolgalót. Nyílván látja, hogy most jobb pasi a vendég, de a lényeg a pénzen van.
Az ápoltság, és a jó modor szerintem fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!