Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő szerethet bármennyire egy férfit, ha nem szeret orálozni neki sem fogja megadni?
Hiába állítja hogy ő élete szerelme és a férfi kérleli, ha nem szereti kényeztetni a brét, nem fogja?
Avagy, mivel szereti, és mindent megtenne érte, így ezt is beválallja?
Mit gondoltok?
7, kizárólag azért érzed így, mert téged ez taszit
A csajt meg a szopás. A szexben, ha ráerőltetsz valamit a a másikra az azt eredményezi, hogy idővel az egésztől elmegy a kedve, nem csak szopni nem fog. Sőt, megundorodhat tőled is úgy egészében. Tényleg olyan rohadt fontos, hogy minden lyuk a tiéd legyen? Kérdezem ezt úgy, hogy én szeretek vele játszani, úgyhogy nem vagyok érintett. De volt szerencsém "azért, mert szeretem" a másikat, lényegében nyomás hatására kedvem ellenére tenni szexben. Tapasztalatból mondom, hogy most kéne eldönteni, a szopás, vagy a kapcsolat a fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!