Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos nőként van bármi is, amit irigyelsz egy felkapott prostitól vagy sugar babytől?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi az? És ha nem, akkor miért?2023. okt. 27. 18:06
11/16 anonim válasza:
#10: Magammal abszolút jóban vagyok.
12/16 A kérdező kommentje:
*11: Ne érts félre, nem személyeskedni akartam. Az jó, hogy magaddal jóban vagy, de nem egészséges, hogy ennyire utálod az embereket és a munkát is. Illetve, hogy minden férfit nagyjából szexista állatnak tartasz. Hogy lehet így élni? Nem rossz ennyi haraggal létezni? Tényleg érdekelne.
2023. okt. 29. 09:30
13/16 anonim válasza:
6 hát ha szép nőből ennyi van akkor átlag meg ronda nőből meg annyi amivel az univerzumot is be lehetne rekeszteni :D
14/16 anonim válasza:
#13: Egészségtelen? Harag? Ugyan már. Ez csak hosszú évek tapasztalata. És tök jól vagyok, mióta kimondom, amit gondolok. Addig volt rossz létezni, amíg szépítgetni próbáltam.
15/16 anonim válasza:
“A sugar baby meg ha betölti a harmincat, előszeretettel fogják lecserélni valami friss huszasra. Utána mit fog csinálni? Ő is ki van szolgáltatva, bizonytalan az élete.”
Ja, de mondjuk ha van esze, a huszas évei alatt úgy megszedi magát, hogy a befektetésekkel/passzív jövedelmekkel 30 felett sem kell majd nélkülöznie. Szerintem egy sugar babyt bárki irigyelhet, mert válogathat annyira, hogy olyan támogatója legyen, akivel ingyen is simán együtt lenne, csak százezreket keres is vele havonta. És semmi beteg fétist nem kell ezért bevállalnia.
16/16 anonim válasza:
15 Sugár babyk aztán pont az eszükről híresek
😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!