Van olyan ember, akit annyira irigyelsz, hogy helyet cserélnél vele?
Figyelt kérdés
2006. nov. 5. 11:30
1/19 anonim válasza:
Nincs. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok, de arra törekszem, és önerőből haladok abba az irányba. Ezt nem cserélném el semmire sem.
3/19 anonim válasza:
nincs!! nem cserélek senkivel, megpróbálom magam elérni azt amire vágyom!!
5/19 anonim válasza:
Van egy indián mondás: "senkit se irigyelj, amíg nem jártál egy hétig a mokaszinjában!"
üdv.: hegedor
6/19 anonim válasza:
Igen a mamám, de hejet nem cserélnék vele, csak olyan szeretnék majd lenni mint ő!!!mindig mindenre van ideje, és egyszrűen---Ő A SZUPERNAGYIM:D
7/19 anonim válasza:
A fiatalkori önmagammal cserélnék...
8/19 anonim válasza:
Soha, senkivel, mert akkor nem lehetnék a Párommal.
9/19 anonim válasza:
Csak, ha a kapcsolataimat (barát, szerelem, család) is vihetem:)
10/19 anonim válasza:
Regebb nagyon duci voltam,sokat gunyoltak es szornyen ereztem magam. Szinte barkivel csereltem volna akinek egy picivel is jobb a megjelenese. De lefogytam, nagyon sok pasinak tetszem, dicsernek, nem szolnak be "Mar nem faj, hogy elni kell es MOST MAR NEM CSERELNEK SENKIVEL" (Groovehouse)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!