Kit irigyelsz, és miért?
Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 17:42
1/16 anonim válasza:
Azt a németet, aki pár hete elvitte az EuroJackpotot telitalálattal.
A 65 %-át befektetném (főleg ingatlanba, élelmiszeriparba, gyógyszeriparba és megújuló energiába)
a többiből élném életem Hollandiában és tanulnám tovább a nyelvet.
2/16 anonim válasza:
A szép lányokat, mert úgy játszhatnak a pasikkal, ahogy csak szeretnének, én meg csak egy normális pasit szeretnék, aki szeret, de soha nem fogok találni.
3/16 anonim válasza:
Akiket még soha senki nem árult el.
4/16 anonim válasza:
a gazdagokat, akinek sok pénzük van és nem kell dolgozniuk érte.
5/16 anonim válasza:
Azokat, akiknek normális életük volt/van/lesz. Nem tőlük irigylem, hanem én is szeretném.
Rossz gyerekkor, elvált szülők, áruló barátok, megbízhatatlan barátnők (már, ha ment a dolog), rossz anyagi körülmények, rossz családi körülmények. Szóval örültem volna egy normális családnak, normális barátoknak, normális kapcsolatnak meg normális anyagi helyzetnek :D
6/16 anonim válasza:
2-es, én relatíve normális vagyok, és ôszintén szeretnélek szívôl. Egy esélyt adhatnál.
7/16 anonim válasza:
#2: Mégis miért ne találnál? Mit teszel az ügy érdekében?
8/16 anonim válasza:
Red Vixent erről az oldalról, mert rohadt sok tudása van.
9/16 anonim válasza:
Azért, mert nem vagyok szép... Eljárok helyekre, de minden lány csinosabb és szebb mint én. Én még sminkkel se vagyok olyan, mint ők smink nélkül.
10/16 anonim válasza:
#9: Ezt rengeteg szép lánytól hallottam már, elég valószínű, hogy túlreagálod a helyzetet és más a probléma. Az is lehet, hogy simán új frizura kéne és máris jobban néznél ki. Nem akarok ismerkedni, de ha küldesz egy képet, akkor lehet, hogy tudok segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!