Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy pénisszel rendelkezem és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy pénisszel rendelkezem és nagy dús fanszőrzettel. Ez tetszik a mai 20-30 év közötti nőknek?

Figyelt kérdés
Csupaszon nem tetszik nekem, szerintem jól néz egy nagy farokhoz a nagy fanszőr. Nem feltétlen tetszett ez eddig mindenkinek. Tényleg ennyire a csupasz farok a kedvelt a nők részéről? Fiúk, ti akik szintén meghagyjátok a fanszőrt, miért nem borotváljátok?

2023. okt. 27. 11:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
11%
Haver inkább nősülj meg, addig meg fékezzed magad és fegyelmezd az ösztöneidet! Férfi nem attól leszel hogy mekkora van, mert a lónak is nagyobb van mint neked. A borotva meg marhaság odalenn.
2023. okt. 27. 14:22
 12/33 anonim ***** válasza:
25%
Mekkora számít nagynak? Nem mindegy
2023. okt. 27. 14:48
 13/33 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a méret másodlagos, mert ha nem tudod használni akkor tök mindegy mekkora.

Nekem személy szerint nem tetszik az intim szőrzet, szerintem borzasztó igénytelen és zavaró is lehet.

23/L

2023. okt. 27. 17:52
 14/33 anonim ***** válasza:
88%
28 vagyok, nagynak sajnos nem mondható a farkam, de évekkel ezelőtt boortváltam le utoljára. Természetesre van meghagyva, és havonta egyszer ollóval nagyon keveset vágok belőle, hogy tényleg ne legyen extra hosszú. De amúgy dús, természetes szőrös. Nekem jobban tetszik így, és a barátnőm konkrétan nem engedi, hogy levágjam. És az előző nőimnek se volt gondja vele. Mikor leborotváltam, az egyetlen előny az volt, hogy optikailag sokkal nagyobbnak tűnt a farkam. De amúgy nem tetszett, pláne az volt szerintem nevetséges, hogy a karom, lábam, mindenem szőrös, de a farkam nem... A viszketésről meg ami volt minden borotválás után, ne is beszéljünk.
2023. okt. 28. 07:38
 15/33 anonim ***** válasza:
23%

szerintem ez ma mar ugyanugy alap, minthogy a nok is szortelenitenek.

nem izzad be, nagyobbnak tunik, nem kopkod a csaj folyamatosan, ha furulyazik, nem tudom, mi indokolna, hogy szoros legyen :D

az, hogy a karod szoros, nem indok - szerintem

sok sikert:)

2023. okt. 29. 18:24
 16/33 A kérdező kommentje:
186 centi magas vagyok, 84 kg és izmos, szálkás, bár most a tömegelés megy. Tudom, hogy a nagy farok nem minden, de azt gondolom, hogy a szőrtelen vagy rövidre vágott az átlagosabb méretű srácoknak ideálisabb. Nekem 16 centi lógva és szőrtelenül visszataszító a saját szememben. Szőrtelenül tényleg hízott krinolin kinézete van, szőrősen viszont azt mondom, hogy ez már fasz. Sajnos mostanában nem vagyok kapcsolatban és volt pár egyéjszakás kalandom, ahol szóvá tették. Pedig hogy mondjam az orált sem érzem kivételnek, mert a csak a makkomat szopja és nem a farkam tövét.
2023. okt. 31. 13:17
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Hosszú vékony cerkád van?
2023. okt. 31. 13:25
 18/33 A kérdező kommentje:
Hosszú és vastag
2023. okt. 31. 13:29
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora a mócsing bro?
2023. okt. 31. 13:39
 20/33 A kérdező kommentje:
Szóval a lényeg, hogy nem értem miért a csupasz meztelen csiga jön be a csajoknak. Voltak kivételek, akik imádták a fanszőröm, mert szerettek beletúrni és szex közben is izgatta a sűrű szőrzetem a puncijukat tovább fokozva az élvezeteket.
2023. okt. 31. 13:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!