Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy pénisszel rendelkezem és nagy dús fanszőrzettel. Ez tetszik a mai 20-30 év közötti nőknek?
Én kifejezetten utálok orálisan kényeztetni olyan férfit akinek nagy a szőrzete, szétszúrja a számat és a szőr szálakat sem kellemes közbe kiköpködni!
Ha neked így tetszik, akkor hagyd meg szőrösre, de akkor ne várd el hogy minden partnered szeretni fogja! Nem vagyunk egyformák, sok nő nem szereti, ugyan úgy ahogy sok pasi se szereti az intimszőrzetet a nőknél!
30/L
Kikérted mások véleményét, most pedig próbálod meggyőzni őket arról, hogy már pedig nem úgy van, ahogy ők gondolják, mert számodra kedvezőtlen válaszokat kaptál.
Az ilyen viselkedés mellett valóban eltörpülő probléma az, hogy szőrös vagy-e.
Pedig az is szexi kombó, amikor szőrtelen mindenhol, de intim helyeken, farok, hónalj szőrös.
De egyén függő kinek mi áll jól.
Pl van, akinek szép a mellkasán a szőr, másnak nem.
Szerintem az a legszexibb, amikor ott röviden szőrös, és a mellkas belső része, olyan szív alakban.
Akinek viszont csak pár szőrszáll nő ki a mellbimbója körül, az nem valami szép, vagy ha nagyon sűrű és dús, hosszú, az sem.
De látni kell, egyéni kinek mi.
Alapvetően a bajusztól írtózom, viszont láttam már olyat, aki nagyon szexi volt úgy, nem nagypapós, hanem macsós volt az összkép.
Viszont vannak teljesen szőrtelen férfiak is, akiknek még a lábuk is csupasz, de nagyon pasisak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!