Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy pénisszel rendelkezem és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy pénisszel rendelkezem és nagy dús fanszőrzettel. Ez tetszik a mai 20-30 év közötti nőknek?

Figyelt kérdés
Csupaszon nem tetszik nekem, szerintem jól néz egy nagy farokhoz a nagy fanszőr. Nem feltétlen tetszett ez eddig mindenkinek. Tényleg ennyire a csupasz farok a kedvelt a nők részéről? Fiúk, ti akik szintén meghagyjátok a fanszőrt, miért nem borotváljátok?

2023. okt. 27. 11:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
12%
Írd le mekkora lehet jönnek csajok akik igy is örülnek neki majd
2023. okt. 31. 13:44
 22/33 anonim ***** válasza:
75%

Én kifejezetten utálok orálisan kényeztetni olyan férfit akinek nagy a szőrzete, szétszúrja a számat és a szőr szálakat sem kellemes közbe kiköpködni!

Ha neked így tetszik, akkor hagyd meg szőrösre, de akkor ne várd el hogy minden partnered szeretni fogja! Nem vagyunk egyformák, sok nő nem szereti, ugyan úgy ahogy sok pasi se szereti az intimszőrzetet a nőknél!

30/L

2023. okt. 31. 18:32
 23/33 anonim ***** válasza:
75%
ha csupaszon nem tetszik a saját látványod, nyírni szakállvágóval, hajvágóval még lehet. és akkor kompromisszum. nem dzsungel, de van ott pl félcenti szőr, amit se nem kell köpködni, se nem csupasz... mellékesen meg még nagyobbnak tűnik ha nincs akkora bokor lent :D
2023. nov. 1. 20:49
 24/33 A kérdező kommentje:
22-es: a zacsimon borotválom a szőrt, illetve nem értem, hogy kerül a szádba fanszőr. Ezt kifejtenéd? Orálnál te nem a makkot szopod? Őszintén nem gondolom, hogy könnyű lemélytorkozni. Egyébként elfogadom, ha valakinek nem tetszik, szerintem az enyém férfias a nagy szőrrel és, ha a párom úgy kívánja szívesen le is vágom, csak szeretném megérteni, hogy miért utálja a szőrt a csajok nagy többsége. Néhány tíz éve még senkit nem zavart.
2023. nov. 1. 23:22
 25/33 A kérdező kommentje:
23-as: az biztos, hogy optikai tuning. Nekem erre nincs szükségem, de írtam is korábban, hogy megértem a szőrtelenítést, ha valakinek kisebb vagy átlagos a farka. Én a 16 centis lógós farkamnál látom értelmetlennek a trimmelést vagy borotválást, mert ekkora méretnél a nagy szőr mutat jobban szerintem.
2023. nov. 1. 23:24
 26/33 anonim ***** válasza:
81%

Kikérted mások véleményét, most pedig próbálod meggyőzni őket arról, hogy már pedig nem úgy van, ahogy ők gondolják, mert számodra kedvezőtlen válaszokat kaptál.

Az ilyen viselkedés mellett valóban eltörpülő probléma az, hogy szőrös vagy-e.

2023. nov. 2. 16:27
 27/33 anonim ***** válasza:
25%
Testalkat és farok függő. Van, akin jól áll a csupasz, ha mondjuk a hasa és mellkasa is szőrtelen, akár alapból, akár szőrtelenítés miatt, de van akinek a karbantartott szőr áll jól.
2023. nov. 16. 06:29
 28/33 A kérdező kommentje:
27-es, én is így gondolom, hogy testalkattól függő. Nekem ugyan szőrtelen a hasam és a mellkasom, alig egy-két szőrszál nő rajta, de szerintem így is jól áll nekem a nagy farok mellett a természetes fanszőr. A karbantartott meg szinte mindenkinek jól áll. Az tényleg fura, amikor valaki alapból szőrös el csupaszra vagy borostásra nyírja. Na azokat nem értem. Meg azt sem miért alakult úgy, hogy sokan a fanszőrt igénytelennek tartják.
2023. nov. 17. 10:44
 29/33 anonim ***** válasza:
39%

Pedig az is szexi kombó, amikor szőrtelen mindenhol, de intim helyeken, farok, hónalj szőrös.

De egyén függő kinek mi áll jól.

Pl van, akinek szép a mellkasán a szőr, másnak nem.

Szerintem az a legszexibb, amikor ott röviden szőrös, és a mellkas belső része, olyan szív alakban.

Akinek viszont csak pár szőrszáll nő ki a mellbimbója körül, az nem valami szép, vagy ha nagyon sűrű és dús, hosszú, az sem.

De látni kell, egyéni kinek mi.

Alapvetően a bajusztól írtózom, viszont láttam már olyat, aki nagyon szexi volt úgy, nem nagypapós, hanem macsós volt az összkép.

Viszont vannak teljesen szőrtelen férfiak is, akiknek még a lábuk is csupasz, de nagyon pasisak.

2023. nov. 17. 12:33
 30/33 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt gondolom, amit írtál, hogy szexi kombó, amikor szőrtelen mindenhol, de intim helyeken, farok, hónalj szőrös. Volt, de már régebben pár barátnőm, akik ugyanígy gondolták és tetszett nekik, hogy én így hordom.
2023. nov. 17. 15:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!