Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyhogy magömlésem volt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy magömlésem volt, pedig 2 éve nem volt?

Figyelt kérdés
Szóval 2 éve kezdtem masztizni, azóta nem is volt éjszakai magömlésem. Most próbálok leszokni, de eddig csak 3 nap telt el elélvezés nélkül (ami nem rekord, ráadásul kicsit ingereltem is), mégis éjjel volt magömlés. Miért lehet ez? Azt hittem, akkor lesz magömlés, ha majd heteken át nem élvezek el, és így ki kell ürülnie a spermának.

2023. okt. 26. 09:07
 1/8 mantis religiosa ***** válasza:
78%
Álmodtál valami szépet, csak nem emlékszel rá! 😄
2023. okt. 26. 09:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát neked ennyi idő kellett hogy telitődj. Biztos nagyon fiatal vagy
2023. okt. 26. 10:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Emlékszem, hogy álmodtam. És? Előtte is volt már erotikus álmom, mégse ömlöttem xd
2023. okt. 26. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
16%
Tudja a f@szom, akarom mondani a te f@szod!🤣
2023. okt. 26. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Senkinél nem kiszámítható, mikor lesz éjszakai spontán magömlése. Neked két éve nem volt, most meg volt. Ennyi. Nincs komoly összefüggésben azzal, mikor mennyit masztizol.
2023. okt. 26. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
7%

Semmi összefüggés nincs az éjszakai magömlés, és a maszturbálások mennyisége között.

Valami kellemeset álmodhattál.

2023. okt. 26. 14:32
 7/8 Furfangos Frigyes ***** válasza:
63%
A fogtündér eltévesztette a házszámot. 😁
2023. okt. 26. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
28%
De van osszefugges: az onmegtartoztatas fokozza a spontan magomlesek gyakorisagat.
2023. okt. 27. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!