Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat az hogy az embernek nincs éjszaka magömlése?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és férfi, amikor maszturbálok, akkor nyilván sok sperma jön. Viszont vannak olyan időszakok amikor direkt nem maszturbálok, szexelek. Akár egy hónapig is, ilyenkor azonban éjszaka nincs magömlésem. Tehát előfordulhat, hogy a maszturbálás miatt, nem elég ingerdus a farkamnak az éjszakai alvás, és ezért nem tud üríteni?2023. okt. 6. 12:35
1/11 A kérdező kommentje:
Ja és soha nem is volt
2023. okt. 6. 12:36
2/11 anonim válasza:
Nekem sem volt soha, nem is hiányzott.
3/11 anonim válasza:
22 éves felnőtt férfiként kicsit fura lenne ha lenne
4/11 anonim válasza:
Nem mindenkinek van éjszakai magömlése.
7/11 anonim válasza:
10 évesen már vertem az első 16 évesen volt talán 2,3 összesen
8/11 anonim válasza:
Fura mert nekem 16 évesen amikor szándékosan nem maszturbáltam hogy legyen kb 1 hét volt. Amúgy annyira nem jó. Tökre nem érte meg az az 1 heti kínlódás
9/11 anonim válasza:
Nekem sincs es nem is volt. Orulok, hogy nem volt.
10/11 anonim válasza:
Én azelőtt elkezdtem rendszeresen recskázni, hogy lett volna magömlésem, s az egyik ilyen alkalommal jött először sperma, olyan 12,5 éves korom körül. Utána egyszer volt olyan, hogy 3 hétig nem volt lehetőségem kiverni (kb 15 évesen), és akkor 3 hét után volt egyszer magömlésem éjjel. Azóta egyszer se, edig volt, hogy 2-2,5 hétig nem nyúltam magamhoz.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!