Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sorozatorgazmus, többszöri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorozatorgazmus, többszöri orgazmus, kinek milyen?

Figyelt kérdés

Ki hogy éli meg, hogyan kell elképzelni?

1 aktus közben elmész, de az aktus folytatódik tovább és később (8-10 perc múlva ) ismét elmész?

Vagy

2 aktus közben elmész és ugyanazon mozdulatsortól pár tized másodperc alatt jön a következő és a következő.

2023. okt. 26. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Nekem hat orgazmus volt a legtöbb. Ez nagyjából egy óra alatt volt. 2 volt, ami nagyon hamar követte egymást, kb fél percen belül. Olyan még sosem volt, hogy rögtön pár másodpercre rá jött a következő. Egy átlag együttlétkor két orgazmusom van, néha három.
2023. okt. 26. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Én még nem találkoztam ilyen nővel, egy orgazmus és az elég nekik egy hétig.
2023. okt. 26. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

Nekem maszti közben fordul elő néha, hogy egymás után, több csúcs is van, rövid szünetekkel. Azaz, pár másodperc szünet után tovább izgatva a rendszert, újra "kiüt".

Együttlétkor egyszer fordult elő dupla orgazmus, és az azért volt különösen emlékezetes, mert egy csikló+hüvelyi után kb fél perccel jött egy squirt, ami számomra teljesen más érzés, pont az ellenkezője (nem "összehúzódós", hanem "elengedős"), szóval egészen egyedi volt.

2023. okt. 26. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon ritka amikor rövid időn belül egymás után többször is jön az orgazmus, inkább bizonyos időintervallumonként egy erősebb.
2023. okt. 26. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
tegnap a csajom 6x élvezett 4x nyalástól, a 4. squirt aztán dugástól 2x
2023. okt. 27. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
2-ból a 2. volt csiklóizgatás nélküli orgazmus, akkor már remegett a lába is 😂😂
2023. okt. 27. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
43%
Bármennyi csiklói orgazmust el tudok érni, ha az elsőt elérem (az hosszabb idő), onnantól fél -1 perc és jön a következő. Amíg bírom,vagy a partner bírja... Addig tart :)
2023. dec. 9. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!