Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudja sok nő azt hogy sorozatorgazmust él át, de közben azt se tudja mi az az orgazmus max kellemes érzést érez?
Legtöbben a párjuk miatt szerintem.
Én sosem hazudtam/színleltem orgazmust. Szerencsére nem is volt elvárás és gond sem lett belőle. Ellenben amikor volt akkor nagyon örültünk neki.
Minél nagyobb az elvárás, annál nagyobb a teher és ezáltal, akinek lenne is orgazmus annak sem lesz a teher miatt.
Volt olyan nő az életemben aki a #4-es által megfogalmazottakal élt. Hát nekem nem sokáig volt megnyerő.
Viszont akinek behatolástól ritkán volt, és nem játszotta meg magát, azt tudtam értékelni, és nem hagytam kielégítettlenül soha. Nekem két emberről szól a szex, nem csupán az én örömemről. Ezt tudta is eddig minden partner, és a kapcsolat megszakadása ellenére, beszélő viszonyban is vagyunk egymással.
Mondjuk engem az érdekelne, hogy te egy számodra ismeretlen nőről, aki azt mondja, hogy többszörös orgazmust él át, hogy tudod eldönteni, hogy ez igaz, vagy nem.
Milyen alapon feltételezed bárkiről, hogy csak hazudja ezt, "de közben azt se tudja mi az az orgazmus max kellemes érzést érez"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!