Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos hogy az ember szexeljen?
Értem én és persze nem is arról beszéltem hogy ez bármiféle negatív, bunkó, zaklató, stb. viselkedést validálna, csak egyszerűen annyit akartam mondani, hogy ezt az önuralmat a biológiai felépítésnek köszönhetően nehezebb fenntartani a férfiaknak mint a nőknek.
#8 #10
Fontosnak nem fontos. Meg lehet lenni nélküle. Ha tele van az ember, azt a kezeddel is el tudod intézni. Ugyanúgy, ahogy megvan milliós fizetés nélkül is, csak más a színvonal, ennyi.
Viszont a nonszensz jelentésének nézz utána, mert a mondatodnak így semmi értelme nincs. Ne dobálózz olyan szavakkal, amit nem ismersz és nem értesz.
Mert a "Szeretkezz, ne háborúzz!" mozgalom elhitette a világgal, h fontos :D
Aztán azóta mindenki szexel és háborúzik...
Plusz amíg az emberek a saját önző vágyaik kielégítésével vannak elfoglalva, nagyon jól megvezethetőek és bármiféle produktív tevékenységre nagyjából képtelenek (mivel a szakrális csakra - vagy szex szakra - a szex mellett a kreativítás forrása is és vagy egyik, vagy másik funkció működik - attól függ, kinek mi a prioritás...).
Mert jó érzés
Éltem sok évig libidó nélkül, nekem is érthetetlen volt. De tényleg valami egész más izgalmas érzés. Most hogy visszább vettek a hormonjaim hiányzik hogy egész nap ezen járjon az agyam
Szerintem csupán ösztön, semmi más.
Természetesen a jó érzés miatt is tesszük, és ami jó, azt szeretnénk újra meg és átélni.
"Most nem csalàd alapítàsról beszélek hanem úgy nonszensz…
"
Miért lenne a szex nonszensz?
A szex nagyon sok szempontból egy hasznos adomány, amit az ember kaphatott a természettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!