Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos hogy az ember szexeljen?
Sem a szex, sem a párkapcsolat nem életfontosságú funkció.A szex okozta a világon a legtöbb bajt,problémát,illetve a szex hiánya.
Ezt nem én mondom,hanem több orvos,kutató is megírta már. Vannak,akiknek pl egész életében nincs szex ilyen - olyan okból és megélnek,sőt hasznos tagjai a világnak.
Ha nem minden a szex körul forogna,akkor az emberek is normálisabbak lennének.
Mert ha tele vagyok spermával, akkor hülye leszek.
Muszáj belelőnöm egy punciba.
Biztos nevetnek ezen sokan meg le is lett pontozva, de valójában ez egy kulcsfontosságú dolog, amit nem értenek a nők, és ez növeli a férfi-nő ellentéteket.
Ugyanis az a helyzet, hogy félelmetes hogy mit művelnek a hormonok a férfiakkal, ha fel vagyok izgulva szinte bárkit meg tudnék dugni, aztán miután elélvezek, már egyáltalán nem, és így nézek magamra, hogy "mi a f@szt művel az agyammal a kanosság??"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!