Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szűnik meg egy hosszabb kapcsolat vége felé a nő orgazmuskészsége?
Tehat kapcsolat elejen minden jól működött, de egy idő utan nem tud elélvezni a pasijával.
Nem beteg nő, nem szed gyógyszert es nem iszik, nem vágyik másra, es a partner nagyon tapasztalt es mindent bevet.
Nő függő, a legtöbb nő meg a megszokott partnerrel tud csak elélvezni, azzal is csak a megszokott körülmények között.
Pl. a csajom egy buliban kiviszem, hogy dugjunk egyet, akkor mindent megtesz nekem, de, olyankor ő nem tud elélvezni, pedig én is minden ismert praktikánkat bevetem.
Nálunk sincs már vonzalom, ha pl teljesen meztelenül látjuk egymást.
Nem hoz lázba a feleségem teste és ő sem ugrik rám ha meztelenül lát.
Nem vagyunk elhízva,nem útáljuk egymást, nem undorodunk egymás testetől, egyszerűen csak, még ha csúnyán is hangzik, meguntuk 18 év után egymás testét.
Irigylem azokat, akikben ennyi év után is megmaradt egymás felé a tűz és imádnak szexelni egymással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!