Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerekes férjezett anyák miért itt sírnak 🍆hiány miatt?
Soha nem sírtam itt, de egy ilyen "anyának nem nevezném" anya vagyok. Nem tartom magam szánalmasnak azért, mert vágyom a szexre. Ha ez szerinted szánalmas, akkor gondok vannak fejben.
Szerinted mindenki egyből szeretőt tart, mielőtt megpróbálná otthon rendezni a viszonyt? Elárulom, 5 év beszélgetések, veszekedések, próbálkozások után, ha a másik fél nem akar változtatni, nem tudsz mit tenni.
Nem kínáltam magam soha tálcán senkinek, sőt, közel 1 év csak online beszélgetés után találkoztam egy másik férfivel.
A gyerekemet ettől függetlenül szépen nevelem, a gyereknek mi köze lenne két felnőtt ember problémáihoz?
Az önbecsülésem pedig azóta, hogy rájöttem, igen is kellhetek más embernek is sokkal nagyobb mint valaha volt.
Remélem kielégítő választ kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!