Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lehet ez? Nem áll fel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez? Nem áll fel a pasimnak mikor együtt vagyunk..

Figyelt kérdés

Én 21 éves lány, ő 48 éves pasi, naponta több órát edz, nagyon jó kondiban van, mint egy két ajtós szekrény olyan, és full izom van rajta, mégis mikor együtt vagyunk valahogy nem képes arra, hogy behatoljon és számomra szenvedés már az egész, volt 51-2 éves pasim is, neki fel perc se kellett, tehát nem hiszem, hogy csúnya lennék, és ő is dicsér, hogy nagyon tetszem neki..

Amivel magyarázza, hogy nem akar bántani és fájdalmat okozni, mert tudja, hogy erőszakoltak pár évvel ezelőtt, de nekem már jól esne, ha tudnánk szeretkezni de félek elmondani, mert talán nem is képes rá, de nem értem, nem hogy miért nem..

2023. okt. 24. 13:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Biztos úgy nem szed szteroidot meg hasonlót, ahogy a haverom mondta, a bor az nem alkohol. Pedig heti szinten megiszik 5 üveget. :D
2023. okt. 24. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért nem áll fel neki, mert bántottak téged pár éve?! Ennek nem fordítva kéne lennie nem? Ne haragudj, de ez ordasnagy kamu.

Mentális és egészségügyi gondok is lehetnek a hatterben, csillio dologtól nem állhat fel neki.

Egyébként 35-40 év felett TRT szint drasztikusan csokken a férfiaknál. Kb a rák utan a második leggyakoribb probléma csak az orvosok le se szarj*k. Ha mondjuk fiatalon koxolt az életben nem áll neki vissza a szint. Kb ugy írnám le, hogy kifogy az üzemanyag te meg ontesz a tankba 1 liter üzemanyagot. Meg a kútig se lesz elég.

2023. okt. 24. 15:50
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha tényleg annyira nyomja akkor az is lehet probléma. Akkora izmokkal irdatlan mennyiségű, súlyú vasat kell megmozgatni és ha tényleg több órát edz akkor persze, hogy nincsen ereje dugni. A test tudja mi a sok és tudja, hogy pihenni kéne nem pedig újabb energiát kiadni amikor így le van terhelve.
2023. okt. 24. 15:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk. Urológia, terapeuta. Vagy csak ennyi volt, kiégett a viszonyban, kell neki más, passz.
2023. okt. 24. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Lehet tul nagy a faxa és az izmai elveszik a vért és nem jut a farkaba

Lehet regen steroidozott es most ut vissza

2023. okt. 30. 11:03
 16/17 A kérdező kommentje:
Közben szetmentunk a fent említett okok miatt, viszont azért van ez, mert jéghokizik, és többször is megutotte magát a koronggal.. Ő imádja csinálni, hát nem értem, miért ér meg ez ennyit, tele van össze árért sebekkel a teste, azután tudtam meg miután szakítottam, sajnálom őt, viszont kedves mindenki, egyáltalán nem cuccolta magát semmivel se😕
2023. dec. 6. 03:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Össze varrt sebekkel a teste*
2023. dec. 6. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!