Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez? Nem áll fel a pasimnak mikor együtt vagyunk..
Én 21 éves lány, ő 48 éves pasi, naponta több órát edz, nagyon jó kondiban van, mint egy két ajtós szekrény olyan, és full izom van rajta, mégis mikor együtt vagyunk valahogy nem képes arra, hogy behatoljon és számomra szenvedés már az egész, volt 51-2 éves pasim is, neki fel perc se kellett, tehát nem hiszem, hogy csúnya lennék, és ő is dicsér, hogy nagyon tetszem neki..
Amivel magyarázza, hogy nem akar bántani és fájdalmat okozni, mert tudja, hogy erőszakoltak pár évvel ezelőtt, de nekem már jól esne, ha tudnánk szeretkezni de félek elmondani, mert talán nem is képes rá, de nem értem, nem hogy miért nem..
Azért nem áll fel neki, mert bántottak téged pár éve?! Ennek nem fordítva kéne lennie nem? Ne haragudj, de ez ordasnagy kamu.
Mentális és egészségügyi gondok is lehetnek a hatterben, csillio dologtól nem állhat fel neki.
Egyébként 35-40 év felett TRT szint drasztikusan csokken a férfiaknál. Kb a rák utan a második leggyakoribb probléma csak az orvosok le se szarj*k. Ha mondjuk fiatalon koxolt az életben nem áll neki vissza a szint. Kb ugy írnám le, hogy kifogy az üzemanyag te meg ontesz a tankba 1 liter üzemanyagot. Meg a kútig se lesz elég.
Lehet tul nagy a faxa és az izmai elveszik a vért és nem jut a farkaba
Lehet regen steroidozott es most ut vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!