Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez? Nem áll fel a pasimnak mikor együtt vagyunk..
Én 21 éves lány, ő 48 éves pasi, naponta több órát edz, nagyon jó kondiban van, mint egy két ajtós szekrény olyan, és full izom van rajta, mégis mikor együtt vagyunk valahogy nem képes arra, hogy behatoljon és számomra szenvedés már az egész, volt 51-2 éves pasim is, neki fel perc se kellett, tehát nem hiszem, hogy csúnya lennék, és ő is dicsér, hogy nagyon tetszem neki..
Amivel magyarázza, hogy nem akar bántani és fájdalmat okozni, mert tudja, hogy erőszakoltak pár évvel ezelőtt, de nekem már jól esne, ha tudnánk szeretkezni de félek elmondani, mert talán nem is képes rá, de nem értem, nem hogy miért nem..
Teljesítmény kényszer
Elfáradt fejben, lélekben
Kapuzárás
45/F
A sok szteroid mellékhatása, hogy a farok nem áll fel. Kevesebb izom, nincs infarktus, van dugás...
🤷♀️
Ne azt mondd neki hogy jó lenne ha teljesítene, hanem hogy számára nincs megkötés úgy csinálja ahogy tetszik mert neki mindenhogy szívesen engeded.
És persze addig is rendszeresen lovagold a száját!
Az hogy izmos valaki nem jelent semmit, sőt lehet pont ezért ilyen amilyen.
Túl tolja az edzést meg a tápszereket és ez bizony káros.
" mint egy két ajtós szekrény olyan, és full izom van rajta "
Kizárt hogy akkora legyen naturálba, biztos hogy tömi a szart , csak titkolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!