Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön a ször férfin? Teljes testen mindenhol . Nem trimmelve hanem úgy hagyva hosszúra.
Értem szoval elég fiatalok vagytok :D
Én is veletek egykorú vagyok:)
És ugye a borotválástol csak erösödik. Ti borotvát használtok,vagy gyantázás?
Én nem vettem észre,hogy a borotvától erősödne.
Gyantát, epilátort nem használok, mert azok esetében meg kell várni, hogy bizonyos szőr mennyiség és hossz kinől (hosszú és sűrű is,amivelaz anyatermészet megáldott), és úgy nem mennék emberek közé :D
(Hármas/négyes vagyok)
#12. Hűha értem.
És a felkarod is bortvalod?
Én férfi vagyok
20 éves
Intimen hónaljon hason mellkason általába trimmerrel megyek át heti 3x néha borotvával
Sokkal igényesebbnek és kényelmesnek érzem hogy nincs az a bunda ott
Imádom! Kifejezetten taszítanak a csupasz férfiak. Intim legyen fazon vagy sima, esetleg a hónalját borotválja a szag miatt, de ennyi. Az se baj, ha a háta is szőrös, de elöl legyen mindenképp. Imádom simogatni a hason, mellkason, de látványra is nagyon szexi a szőrös kar/láb.
34 vagyok, de mindig ez tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!