Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek bejön a ször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön a ször férfin? Teljes testen mindenhol . Nem trimmelve hanem úgy hagyva hosszúra.

Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 11:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Értem szoval elég fiatalok vagytok :D

Én is veletek egykorú vagyok:)

És ugye a borotválástol csak erösödik. Ti borotvát használtok,vagy gyantázás?

2023. okt. 23. 12:27
 12/20 anonim ***** válasza:

Én nem vettem észre,hogy a borotvától erősödne.

Gyantát, epilátort nem használok, mert azok esetében meg kell várni, hogy bizonyos szőr mennyiség és hossz kinől (hosszú és sűrű is,amivelaz anyatermészet megáldott), és úgy nem mennék emberek közé :D

(Hármas/négyes vagyok)

2023. okt. 23. 12:32
 13/20 A kérdező kommentje:

#12. Hűha értem.

És a felkarod is bortvalod?

2023. okt. 23. 12:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Felkarom, meg az alkarom és a kézfejem gyantázom, azok annyira nem durvák, de ha valami eseményre kell menni, vagy nyár van, igenis előkerül a borotva.
2023. okt. 23. 12:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is borotválom mindenhol. Nagyon ritkán gyantázom.
2023. okt. 23. 12:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok

20 éves

Intimen hónaljon hason mellkason általába trimmerrel megyek át heti 3x néha borotvával

Sokkal igényesebbnek és kényelmesnek érzem hogy nincs az a bunda ott

2023. okt. 23. 17:51
 17/20 A kérdező kommentje:
#16. Heti 3x? Én évente 2x😂😂
2023. okt. 23. 18:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Imádom! Kifejezetten taszítanak a csupasz férfiak. Intim legyen fazon vagy sima, esetleg a hónalját borotválja a szag miatt, de ennyi. Az se baj, ha a háta is szőrös, de elöl legyen mindenképp. Imádom simogatni a hason, mellkason, de látványra is nagyon szexi a szőrös kar/láb.

34 vagyok, de mindig ez tetszett.

2023. okt. 25. 12:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy férfias férfi legyen szőrös mindenhol, maximum ollóval igazítson rajta ha tényleg nagyon hosszú, de egy csontkollekció ne legyen szőrös sehol az nem hozzá illik. A hájpacninak teljesen mindegy milyen. Aki pedig jeti annak teljesen felesleges a szőrtelentés kínjainak kitennie a teljes testét rendszeresen mert csak rosszabb lesz amikor újra kinő. Menjen végleges szőrtelenítésre ha zavarja
2023. okt. 26. 22:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem jön be,viszont nem is kizáró ok ismerkedéskor.Alapból nem szeretem a szőrt,eredendően én is nagyon szőrös vagyok,ahogy előttem is írták,a lábujjamtól a nyakamig szinte mindent szőrtelenítek,mert ha hagyom,brutál megnő.Fiúknál is jobban szeretem ha leszedik,vagy kicsire nyírják,eddig minden barátom megtette.
2024. febr. 8. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!