Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön a ször férfin? Teljes testen mindenhol . Nem trimmelve hanem úgy hagyva hosszúra.
Szia! Nekem nem jön be.:)
Hogy miért? Amikor hozzábújok nem a szőrszállakat akarom érezni. Orális szexnél végképp nem. A hónaaljszőr pedig ne lógjon ki a pólóból, meg a mellkas szőr sem, mert szerintem igénytelen.
A nőktől elvárt, hogy a lábujjuktól a nyakukig a fenekükön át mindenhol szőrtelenítsenek, és én szinte naponta meg is teszem. Nem tart sokáig az a tíz-tizenöt perc.
Én elvárom, hogy a hónaaljukat, intimterületeket borotválják a férfiak. Akinek meg szükséges, ritkítsa, rövidítse a mellkasát, hátát.
Nem kell, hogy valaki csupasz legyen, hogy tetszen, de én inkább a ritkás szőrzetet szeretem.
Ja és az ARCSZŐRZET! Az tud csak igazán csúnya lenni, ha valakinek foltokban nő, de azért sem borotválja le (mert legtöbbször lusták és jól van az úgy), vagy szakálla és bajsza van, de nincs ápolva. Igénytelen hatást kelt mindenhogy. Meg csókolózáskor sem a legkellemesebb, ha nem találni az illető száját a sok szőrtől.
Minden nő különböző, mindenkinek másképp tetszik, de az arcszőrzet szerintem mindenkinek fontos, hogy igényes és ápolt legyen.
Legvégül meg kit érdekel? Neked kell, hogy megfelelj magadnak, nem a nőknek, hanem magadnak. :)
Harmadik vagyok.
"Felkar,tarkó,hónalj,mellkas,has,intim,láb minden",hidd el én még a lábbujjaim is szőrtelenítem, mert tényleg szőrös, sőt göndörödne is rajta. Alkarom szintén, a kézfejem meg hébe-hóba muszáj legyantázni.
Hidd el, a nők nem mind csupaszok.
Hármas/Négyes vagyok.
Én huszonhárom éves vagyok, de kamaszkorom kezdete óta úgy néznék ki a'la nature-ban, mint Chewbacca vagy Hogyishívják kuzin az Addams családból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!