Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek találok így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találok így barátnőt ?

Figyelt kérdés

Állítólag külsőre egész helyes pasi vagyok , de a péniszem csak 9 cm állva , de legalább arányos.

Lányok szerint jól nyalok és csókolok.

2023. okt. 23. 09:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Találsz.
2023. okt. 23. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Lányt nem úgy találunk, hogy mekkora a fhaszunk. Nem írod ki a homlokodra és a 3-4-5 isten tudja hányadik randin már van egy képe rólad, hogy milyen személyiség vagy. Majd eldonti h aker e vagy se. Ugy h a kicsi farkad kb csak a 3. lesz a sorban, amit megtapasztal belőled. Simán találsz nőt. Nem mondom hogy könnyű lesz, és hogy nem lesz olyan hogy visszautasitanak, de ez része az életnek. Keresel tovább míg valaki össze nem jön.
2023. okt. 23. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Találsz. De veled maradni nem fog egy se.

25L

2023. okt. 23. 10:43
 4/7 A kérdező kommentje:
#3- akkor ez annyi hogy nem - minek kurtítani hogy nem marad veled- nem az volt a kérdés feltudok e szedni 1 alkalomra , hanem hogy barátnőt.
2023. okt. 23. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz, de ez a méret kicsinek számít.

Különböző módszerekkel lehet amúgy növelni a pénisz hosszát, vastagságát, de a különböző mellékhatások nagyon durvák is lehetnek. Értem ezalatt, hogy hatvanyozottan nő a rák és egyéb más betegségek kockázata. Defomáció szisztémás hatása megy végbe, de legelabb nagyobb lesz a farkad.

Amúgy biztos vannak lányok akiknek nem számít annyira a méret, sőt, vannak olyanok is akik kifejezetten a kisebbet szeretik....mondjuk én 10 év alatt egyszer sem találtam ilyen lányt, főleg úgy, hogy volt olyan is, aki a 17 centis farkamra azt mondta, hogy kicsi, nem nagyon érzi, pedig eléggé vastag is, a jelenlegi barátnőmnek is kicsi a méretem sajnos.

Őszintén szólva agyalok azon, hogy ez egy legenda, hogy vannak lányok akik a kicsit szeretik?

2023. okt. 23. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

4

A kérdés az volt, hogy találsz-e. Az általad elmondottak alapján tudsz ismerkedni, nyalni, csókolni, tapasztalat tehát van. Vagyis találhatsz, de hogy veled marad-e az már nem tőled függ...

2023. okt. 23. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek megvan a párja (több is), csak meg kell találnia.

A nők többsége viszont nem marad sokáig olyan pasival, akinek ilyen kis mérete van (mikropénisz - Wikipédia), az első adandó alkalommal le fog lépni mellőled, ha hasonló belső tulajdonságokkal talál egy tőled nagyobb méretű srácot.

2023. okt. 23. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!