Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találok így barátnőt ?
Állítólag külsőre egész helyes pasi vagyok , de a péniszem csak 9 cm állva , de legalább arányos.
Lányok szerint jól nyalok és csókolok.
Találsz. De veled maradni nem fog egy se.
25L
Tudsz, de ez a méret kicsinek számít.
Különböző módszerekkel lehet amúgy növelni a pénisz hosszát, vastagságát, de a különböző mellékhatások nagyon durvák is lehetnek. Értem ezalatt, hogy hatvanyozottan nő a rák és egyéb más betegségek kockázata. Defomáció szisztémás hatása megy végbe, de legelabb nagyobb lesz a farkad.
Amúgy biztos vannak lányok akiknek nem számít annyira a méret, sőt, vannak olyanok is akik kifejezetten a kisebbet szeretik....mondjuk én 10 év alatt egyszer sem találtam ilyen lányt, főleg úgy, hogy volt olyan is, aki a 17 centis farkamra azt mondta, hogy kicsi, nem nagyon érzi, pedig eléggé vastag is, a jelenlegi barátnőmnek is kicsi a méretem sajnos.
Őszintén szólva agyalok azon, hogy ez egy legenda, hogy vannak lányok akik a kicsit szeretik?
4
A kérdés az volt, hogy találsz-e. Az általad elmondottak alapján tudsz ismerkedni, nyalni, csókolni, tapasztalat tehát van. Vagyis találhatsz, de hogy veled marad-e az már nem tőled függ...
Mindenkinek megvan a párja (több is), csak meg kell találnia.
A nők többsége viszont nem marad sokáig olyan pasival, akinek ilyen kis mérete van (mikropénisz - Wikipédia), az első adandó alkalommal le fog lépni mellőled, ha hasonló belső tulajdonságokkal talál egy tőled nagyobb méretű srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!