Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a fene miatt nem találok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene miatt nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés

Én nem az a típus vagyok aki első találkozáskor szexelne, előbb inkább meg akarom ismerni.

Nem nézek ki szerintem rosszul, 190 körül vagyok, széles vállú, emberek többségének szimpatikus vagyok. Van autóm, igaz nem 20 milliós, de nem is egy roncs. Van lakásom is.

Rendes vagyok mindenkivel, nem vagyok beképzelt, mosolygós vagyok. Mi a baj vele?

2021. máj. 15. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Na pont ezért nem találsz. :)
2021. máj. 15. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet túl sokat vársz a szexxel.Csókolózni azért szoktál?
2021. máj. 15. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonló paraméterekkel rendelkezem, de nekem se akad horgomra a nagy Ő. Borzalmas a felhozatal sajnos.
2021. máj. 15. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Töketlenek vagytok mind...
2021. máj. 15. 20:22
 5/6 anonim válasza:

Én nôként vagyok ugyan így. Szerintem rossz embereket fogtál ki vannak kivételek, de nagyon ritka manapság ilyen embert találni szerintem. Lehet “tùl jò vagy” 🤔. Most ez nem divat már, pedig hosszùtávon nyílván ez mûködne. Ne add fel :)

27L

2021. máj. 15. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Túl jó vagy! 😂 LOL
2021. máj. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!