Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg ku*rva vagyok?? Múlt hónapban a barátnőimmel mentünk el bulizni Pesten és nem tudtuk kifizetni a taxist, így felvállaltam, hogy lesz*pom.
Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 00:08
1/19 StevenUp válasza:
Fiú vagy aki kamu sztorikat talál ki 🤷♂️
5/19 anonim válasza:
Az a durva hogy van ilyen...
Nem csak taxist, volt aki mesélte hogy csak parkolt egy bulihely előtt, és bekopogott egy csaj ugyanezzel, a srác nem vitte haza, hanem szopásért adott neki annyit amennyi elég a taxira hazáig. :)
6/19 anonim válasza:
Ilyen a női szerencse !
Ezt csinálja meg egy fiú .
7/19 anonim válasza:
Jah. Minimum három ember (mivel úgymond a "barátnőid", azaz a sztori szerint te és még legalább ketten) együtt nem tudta kifizetni egy taxis fuvar árát...
Kamu.
8/19 anonim válasza:
Kamu sztori, de jó. Nekem volt olyan, hogy csaj azért szopott mert kellett neki egy retúrjegy a vasútállomáson. WC-ben leszopott, aztán megkapta a retúrjegyet Pest-Szeged között :) Az az érdekes tini csaj létére, 16 éves volt, iszonyú jól csinálta, 3 perc alatt kivégzett. Azóta ilyen nem jött össze, de ez se tegnap volt, hanem vagy 8 éve, 2015-ben.
9/19 anonim válasza:
Velem is volt hasonlo eset. Haverjaimmal mentunk haza taxival es nem volt nalunk eleg penz. Egy csaj volt a taxis, mondtam neki hogy megdugom de sajnos nem tudjuk kifizetni a fuvart. Megkurtam a hatso ulesen es mindenki boldog volt.
10/19 anonim válasza:
9-es: aha nekem meg a qrva fizetett a szexért... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!