Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » MINI Clubman John Cooper...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MINI Clubman John Cooper Works jó csajozós autónak, hogy bulikban vágjak fel vele felszínes csajok előtt, akiket csak szexre akarok felszedni?

Figyelt kérdés

Kizárólag új autóra gondolok…

Vagy még mindig jobb erre a célra valami olcsóbb BMW?

Pl. 216i, egy közepes felszereltség mellett hasonló árban vannak.

De az olyan unalmasnak tűnik…

Most fogom megörökölni apám házát, de nekem bőven elég egy lakás is… Ott legalább nem kell gondozni a kertet. Szóval ha eladtam a házat, veszek egy lakást, megcsináltatom végre a fogaimat (az 1-2 év) és veszek egy csajozós autót. Nem okos döntés tudom, de egyszer vagyok fiatal és én akarok egy csomó felszínes p1csát dugni…

A rendezetlen fogaim miatt soha nem volt eddig ehhez elég önbizalmam, de végre ennek vége lehet.

Szóval milyen autó az, ami kijön 16-18 millióból újonnan, de nem unalmas és tetszik a jó csajoknak?

2023. okt. 22. 20:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

"egy 16-18 milliós (abszolút nem luxus kategória) autóva"

Lol nem luxuskategória, de itthon vastagon luxus. Számold már ki, az átlag 4-5 évet gürizhetne egy ilyen értéktárgyért, ami nagyon gyorsan elveszti értékének a 70%-át. Az inflációs hullám előtt itthon az 1-1,5 milliós kategória pörgött a legjobban. Tehát ha veszel egy 10+-2 éves autót 3-4 milla körül, és szépen lewaxolod, kikeféled a fingszagot az ülésekből, már kitűnsz az átlagból.

Abban pedig felesleges bíznod, hogy az emberek helyesen felmérik egy karóra vagy egy újonnan vásárolt autó értékét. Pláne hiperinfláció idején, amikor még a tájékozott fogyasztónak is kihívást jelentene ez. Ahogy abban is felesleges bíznod - pénzügyüleg tudatos emberként -, hogy mi mindenre költöd majd az örökségedet. Ezek teljesen hibás feltételezések.

"Egy ilyen kocsi még nem, de egy még drágább baromi nagy hatalom. Nem véletlenül veszik ezeket a hülye státuszszimbólumokat annyian… Mert működnek. És szürreális élményekben lehet részed, ha egy drága autót vezetsz. Random csajok megállnak és AZONNAL szexelni akarnak veled… Én sem hinném el, de tapasztaltam már."

"Sajnálom, ha ez itt egyeseknek ennyire fáj."

Ez most lehet csak valami hűdevicci trollkodás, de anekdotákra, meg proli logikára építed fel az érvelésedet, tehát ez nem egy tudatos döntés, akármit is állítasz.

2023. okt. 23. 05:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj megbarátkozni ezzel a mondással, mert a jelenlegi mentalitásoddal hamarosan erre a sorsra fogsz jutni: "Se pénz, se posztó".
2023. okt. 23. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!