Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » MINI Clubman John Cooper...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MINI Clubman John Cooper Works jó csajozós autónak, hogy bulikban vágjak fel vele felszínes csajok előtt, akiket csak szexre akarok felszedni?

Figyelt kérdés

Kizárólag új autóra gondolok…

Vagy még mindig jobb erre a célra valami olcsóbb BMW?

Pl. 216i, egy közepes felszereltség mellett hasonló árban vannak.

De az olyan unalmasnak tűnik…

Most fogom megörökölni apám házát, de nekem bőven elég egy lakás is… Ott legalább nem kell gondozni a kertet. Szóval ha eladtam a házat, veszek egy lakást, megcsináltatom végre a fogaimat (az 1-2 év) és veszek egy csajozós autót. Nem okos döntés tudom, de egyszer vagyok fiatal és én akarok egy csomó felszínes p1csát dugni…

A rendezetlen fogaim miatt soha nem volt eddig ehhez elég önbizalmam, de végre ennek vége lehet.

Szóval milyen autó az, ami kijön 16-18 millióból újonnan, de nem unalmas és tetszik a jó csajoknak?

2023. okt. 22. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Farkad akarod kompenzálni? Idővel úgyis kiderül
2023. okt. 22. 20:52
 2/12 A kérdező kommentje:

#1.

Nem a farkam, hanem kb. minden mást.

Biztos van olyan pasi is, aki tudna 25 éves használt autóval is csajozni, vagy éppen autó nélkül mert annyira jó pasi, minden tekintetben (kívül és belül). Én nem ilyen vagyok…

Van olyan is biztos, aki még Lambóval sem tudna, mert igénytelen és gusztustalan… Szerencsére ilyen sem vagyok.

Én olyan vagyok, akinek rengeteg munkát kell bele tennie egy csajba, hogy ledobja a bugyit, de szép ruhákban, egy jó órával és egy 16-18 milliós (abszolút nem luxus kategória) autóval azt gondolom, hogy ezt le tudnám redukálni 1 órára. Ez a célom.

2023. okt. 22. 20:56
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Majd rájössz. Elb@szod az összes pénzed,a csajok meg csak kinevetnek,illetve kihasználnak. Szegény apád büszke lehet a fiára
2023. okt. 22. 21:02
 4/12 A kérdező kommentje:

Lol. Nem ismered apámat, soha nem fizetett gyerektartást (senki nem is kérte rajta számon, ez is igaz), sokszor eltűnt hónapokra, meg ilyenek. De legalább szeretett, szóval nem cserélném le, de sosem tudott úgy viselkedni mint egy felelős felnőtt ember… 12 évesen már alkohollal íratott és mindig is abban bízott hogy nagy csajozó mester leszek, ami hát nem történt meg… De a fogaimra azért nem költött volna.

A házat meg Ő is a szüleitől örökölte, annyi munkája van csak benne, hogy 10 évente felújította, összesen 3 alkalommal.

Hidd el, hogy anyagilag sokkal tudatosabb vagyok mindkét szülőmnél és velük ellentétben akkor sem lennék hajléktalan, ha nem öröklött semmit (anyám meg nagymamája V. kerületi lakását kapta, nagynevű orvos családból első olyan volt aki nem tudott bejutni semmilyen egyetemre).

2023. okt. 22. 21:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért, de régi kis képernyős telefonról írok, mert egyelőre nem költök ilyen felesleges dolgokra… Mert nyílván nem ez a prioritás, de majd ha megkaptam a pénzem, nem is kell hogy az legyen, úgy engedhetem majd meg magamnak, hogy közben nem kell lemondanom semmi fontosról sem és nem kockáztatok semmit. Sajnálom, ha ez itt egyeseknek ennyire fáj.
2023. okt. 22. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Attól,hogy van egy drágább kocsid,még nem tudsz megdugni senkit,esetleg az aranyásók célpontja leszel (te azt hiszed,ők a te célpontjaid) Szóval költened kell a csajokra,venned nekik ezt azt,jó drágákat,különben nincs punci.A kocsidat letojják magasról,nekik az a lényeg,amit kisajtolnak belőled.Szóval,ha így gondolkozok,a pénzednek annyi lesz rövidtávon,de ahogy gondolod!
2023. okt. 22. 21:19
 7/12 A kérdező kommentje:

“Attól,hogy van egy drágább kocsid,még nem tudsz megdugni senkit”

Ez egy tipikus válasz, csak nem igaz…

Egy ilyen kocsi még nem, de egy még drágább baromi nagy hatalom. Nem véletlenül veszik ezeket a hülye státuszszimbólumokat annyian… Mert működnek. És szürreális élményekben lehet részed, ha egy drága autót vezetsz. Random csajok megállnak és AZONNAL szexelni akarnak veled… Én sem hinném el, de tapasztaltam már.

2023. okt. 22. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Haver, eleve nem az autoval kell nozni. Jo, nem mondom, hogy egy oreg tragacs tényleg tré, egy bizonyos szintig tényleg számit a kocsi, és a szociális helyzet, de egy kozepszintu autoval már nyert ugyed van. A tobbi a szemelyiség tatka. De egy valami biztos, a nok nem értenek a loerokhoz, mert a felszereltségi szinthez. Ránéznek, jo, modern vagy oreg, meg a logok megkulombztetik és annyi. Nekik a JCW semmit se mond, csak egy "sima" mini marad, hiába JCW. Es nekik nem is egy nagy "csajozos" auto.
2023. okt. 22. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egy női autó! Max a fiúknál jössz be!
2023. okt. 22. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Egy jó BMW-nél nincs jobb e célra,persze szigorúan 6 henger és OT.
2023. okt. 22. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!