Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire elszálltak a prostik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire elszálltak a prostik az árazással?

Figyelt kérdés

2 éve 15-20ezer ft volt egy óra egy átlag nőnél. Ma 30-35, de van aki 50-et kérne egy óráért cserébe.

Visszaesett szerintetek a kuncsaftok száma, és így probálják behozni?

Tudom, tudom, infláció van, de senkinek nem nőtt a fizetése 40%-kal.

2023. okt. 21. 19:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon rég hívtam fel prostit de gondolom Budapesti vagy? Esetleg hívj fel vidékit aki viszonylag közel van hozzád, lehet h megéri azt a plusz 8 ezer ft. benzint főleg ha még jobban is néz ki.
2023. okt. 21. 19:45
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
Ez komoly? Ha igen, akkor irtó pofátlanok lettek. A 30 is irreális.
2023. okt. 21. 19:47
 3/23 anonim ***** válasza:
59%

Bocsi, de a lógó kannájú, gombás körmű, fogatlan, pállott seggű, szöszös köldökű malacokat ne nevezd már átlagnak, de nőnek se!

Amúgy meg nem kéne nyafogni, vedd tudomásul hogy ez egy LUXUS szolgáltatás. De ha lehet olyanhoz menj aki ad számlát is, ha kell. Sajnos legtöbben nem adóznak utána, meg úgy semmilyen bevételük után sem. És nem, nem irigy hanem hetero férfi vagyok, a nők pedig nem prostiznak

2023. okt. 21. 19:47
 4/23 anonim ***** válasza:
98%
Piaci szemmel nézve ha csökken a kereslet, az csak még lejjebb veri az árat. Inkább egyre pina orientaltabb lett a világ. Hasit az onlyfans meg a lábas képekért való fizetés, és hasonló ép ésszel fel nem fogható piacok, a hölgyek, akik még valóságosan megdolgoznak a sexiparban, elmaradtak az árakkal. Valahol logikus h egy valós kefeles drágább legyen már mint egy online video. Változott a piac, ők meg reagáltak rá. Plusz persze az infláció is szerepet játszott, persze.
2023. okt. 21. 19:49
 5/23 anonim ***** válasza:
74%

50 ezerért 2 órát kéne adnia egy korrekt prostinak.

Hiába emelik az árat ennyire, ezzel a vendégek létszáma fog csökkeni.

2023. okt. 21. 19:54
 6/23 A kérdező kommentje:

én is rég voltam, csak most szükségeltetik, de azért naaa. Akihez 2 éve mentem 20ért most 35öt mondott az órára. És az a vicc, hogy ezek 95%-ban régi hirdetők, több évre visszamenőleg.

Igen, luxuscikk, de ennyit szimplán nem ér szerintem egy pna. Főleg ezek az agyonhasználtak.

2023. okt. 21. 19:59
 7/23 anonim ***** válasza:
52%

5 az nálam 1 éjszaka

;)

2023. okt. 21. 20:00
 8/23 anonim ***** válasza:
59%

Két éve még csak 180 Ft volt egy doboz Hell. Most 300-320 Ft, ha nem drágább.

És nekik sem olcsóbb a szalámi a boltban. Mindenhol megérezni a 150%-os inflációt.

Az, hogy a fizetésed nem nőtt ennyivel, ugyanúgy nem érdekli őket sem, mint ahogy a fodrászt sem. Annyiért fog dolgozni, amiből meg tud élni ilyen árak mellett is - és amit kifizetnek neki. Ha nem volna, aki kifizeti, nem ennyiért csinálná.

2023. okt. 21. 20:08
 9/23 anonim ***** válasza:
68%

"Visszaesett szerintetek a kuncsaftok száma, és így probálják behozni?"

a közgazdaságtan nem az erősséged, igaz?

2023. okt. 21. 20:08
 10/23 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó, miért is?
2023. okt. 21. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!