Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a férjem nem elégít ki?
Figyelt kérdés
Szóval mióta gyermekünk van, nagyon ritkán szexelünk én azért vágynék rá többször, mondtam már neki de hiába2023. okt. 21. 14:15
11/24 anonim válasza:
Attól függ... Ha jó nő vagy akkor hívj engem, majd rendbenraklak úgy, hogy nem fogod a pasidat nyaggatni egy hétig.
12/24 anonim válasza:
Mond el neki nyomatékosabban még egyszer, majd még nyomatekosabban, majd otleteket helhozva, majd az o otleteit kikérve, hogy javuljon a kapcsolatotok.
13/24 NTBS válasza:
Beszélgetés vele.
Parterapia.
Szerető.
Válás.
14/24 anonim válasza:
Legjobb helyen vagy!
Hány üzenetet kaptál?
4óra alatt van 100db?
17/24 anonim válasza:
#11 rendberaklak😄😂😂😂😂🤣🤣 Tényleg kérdező hány privátot kaptál 😜 érkeznek a jelentkező?
Kérdésre is válaszoljak, 1.vibrátor, 2.párterápia v őszinte beszélgetés férjeddel ha semmi sem segít dugj mással
18/24 A kérdező kommentje:
Most meglepően nem túl sok privit
2023. okt. 21. 20:19
19/24 anonim válasza:
Ezek szerint máskor is írtál ki hasonlóan kamu kerdést? ezzel el is árultad magad😇😁
20/24 anonim válasza:
Mit csinálj, mit csinálj..., uborkasalátát biztosan ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!