Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hely, ahol fiúkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hely, ahol fiúkat nevelnek lánnyá? (Pénisz méret csúfolás, anál tréning, női etikett, stb.)

Figyelt kérdés
Direkt írtam többes számban! Nem egyéni foglalkozásra vagyok kíváncsi, hanem ilyen táborokra pl.

2023. okt. 20. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Azt nem tudom, van-e ilyen, de ha igen, én úgy képzelem el, hogy ilyen táborba csak az átlagnál kisebb, vagy maximum átlagos péniszméretű srácok jelentkezhetnek. Illetve bizonyos méret, mondjuk 10 cm alatt akár kötelezővé is lehetne tenni a részvételt az érintettek számára. Amúgy a kiképző tanárok nők vagy férfiak lennének, esetleg vegyesen?
2023. okt. 25. 02:00
 12/13 anonim ***** válasza:
4%
Azt a büdös...
2023. okt. 25. 17:07
 13/13 anonim ***** válasza:
47%
Ez a tábor igazából tök jó ötlet. A résztvevőknek is könnyebb lehet úgy, ha vannak ott még többen sorstársak, akikkel végig kell csinálni a próbákat vagy a feladatokat. Pláne ha ők is mind hasonló adottságokkal rendelkeznek, mert hát ilyen tábort tényleg az alapból kevéssé férfias, alacsony, kicsi péniszű srácok számára kéne rendezni. Másrészt meg az egész lehetőséget adna egy kicsit az egymással való versenyzésre is, azaz önkéntelenül is motiválnák egymást közben. Én simán megnéznék egy ilyen valóságshow-t egyszer. Akár úgy is, ha csak úgymond soft feladatok lennének, azaz a beöltözésen és a női szerep elsajátításán lenne a hangsúly mindenféle helyzetekben. De lehetnek persze hardcore jellegű feladatok is, amiket mondjuk egy-egy műfasszal kell végrehajtani. :)
2023. okt. 27. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!