Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz hogy a fiatalabb lányok undorítónak találják ha fanszőrzetem teljesen érintetlen?
Figyelt kérdés
Állítólag nem szeretik egy haverom állította hogy csupasz elvárt vagy nagyon igazított.2023. okt. 17. 19:02
12/17 anonim válasza:
Igen mivel a fiatal lányok 99%-ának tar kopasz a pin@ja.
13/17 anonim válasza:
Amúgy ilyenkor jól jönne egy kis sugárzás, és kihullana magától a fanszőr.😅😅
14/17 anonim válasza:
Azért érdemes legalább trimmelni kicsit
15/17 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a trimmelés elvárt?
2023. okt. 17. 23:12
16/17 anonim válasza:
Vannak olyan lányok, akik nem ez alapján döntenek, alkotnak véleményt vagy ez az elvárásuk. Ez lenne a normális, de most olyan világ van, amikor vmit követni kell, akár ész nélkül is.
Pedig nem akkor menő vki, ha mindig a trendi dolgokat követi, hanem ha ő maga hoz létre vmi klassz, trendi dolgot, vagy ha nem áll be a sorba, hanem lázad.
Én sem akarok szürke kisegér lenni, nem állok vele a Dorka, ezért én sem borotválom és a lányoknál sem várom el h csupasz legyen. Volt már pár pozitív tapasztalatom így is.
Lázadjatok, ne akarjon már mindenki unalmas egyforma ember lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!