Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz hogy a fiatalabb lányok undorítónak találják ha fanszőrzetem teljesen érintetlen?
Figyelt kérdés
Állítólag nem szeretik egy haverom állította hogy csupasz elvárt vagy nagyon igazított.2023. okt. 17. 19:02
2/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem az.
Azt mondta ha nem tüntetem el a szőrt, meglátja majd egy fiatalabb lány és azt fogja mondani takarodj kb.
Tényleg így müködik???
2023. okt. 17. 19:14
3/17 anonim válasza:
Igen, tényleg így működik, még ha nem is ilyen durván!
Szedd rövidre elektromos borotvával, trimmelővel!
4/17 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy csak szivat hazudik a haverom lol
2023. okt. 17. 19:31
5/17 anonim válasza:
Hát nem! 😉
Nincs ebbe semmi extra, letolod géppel azt cső!
6/17 A kérdező kommentje:
uhhh nagyon nehezen akarom elhinni....
2023. okt. 17. 19:38
7/17 anonim válasza:
Én egyszer Gillette-pengével megvágtam lent magam... Sok vérem nem folyt el, de para volt. Tudok olyanról is, hogy a hülyegyerek a heréjébe vágott bele.
8/17 anonim válasza:
Amúgy van olyan nő, aki szereti.
9/17 anonim válasza:
Hú banyek már feltalálták a trimmelőt is. Nem Rambo késsel kell neki állni a f@sszőr levágásának.
10/17 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy van olyan.
A kérdés hogy valóban elfogok emiatt bukni fiatal lányokat , ha nem vágom le a szőrt.
2023. okt. 17. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!