Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, ti nem sajnáljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti nem sajnáljátok a lányokat, mikor telelövitek a szájukat?

Figyelt kérdés

Ha a lány is benne van, én nagyon szeretek a végén szájba elmenni, legyen szó akár alkalmi szexről, akár párkapcsolatról.

Nemrég egyszer megkóstoltam pár cseppet a spermámból, és hát se az íze, se az állaga nem volt valami gusztusos, azóta elélvezés után gyakran sajnálom kicsit a lányokat, hogy ezt kell érezniük, meg akár le is nyelniük, különösen, ha éppen nagyobb adagot lövök.

Van még srác, aki szokott hasonlóan érezni? A lányok szerint ez jogos, vagy hülyeség? :D

2023. okt. 17. 17:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
85%

Nem sajnálom.Ugyanis már kipróbáltam èn is,ès egészen izgató.Ettől mèg nem vagyok meleg,mert pár alkalom volt,az is évekkel korábban,esetleg bi.

De visszatérve a kèrdèsre,aki engedte,azt izgatta,mert nem csak szopni akart, hanem leszopni.

2023. okt. 22. 09:17
 22/33 anonim ***** válasza:
81%

Nos, ananásszal, édes kajákkal előtte édessé teszem a spermámat. Ilyenkor nem sajnálom a lányt, sőt azt mondom,igyál rá egy unikumot, jobban csúszik a torkodon!

Ellenben ha fűszeres kajakat ettem előtte vagy egyéb olyan dolgot fogyasztottam, ami kellemetlenne teszi a sperma ízét,akkor nem igazan eroltetem a dolgot, max arcra teszem vagy mellre. Nem akarom ui. hogy a nőnek kellemetlen emléke legyen rólam, másrészt megutálja a szájába élvezést.

2023. okt. 22. 23:13
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
ezt nem kell sajnálni, pasiként imádok arca lőni, meg amikor szájba megyek el. van, hogy kérdezem, de valamikor nem kell, mert a csak is akarja. ha ügyesen csinálod a dolgokat, kérni fogja újra meg újra! 😋 van, h előtte nem verem ki napokig, h minél nagyobb adag legyen, megéri
2023. nov. 26. 21:48
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnálom, mert csak olyan lánnyal teszem meg, akit ez kifejezetten izgat. Ha pedig neki jó, akkor miért sajnálnám?
2023. dec. 2. 18:41
 25/33 anonim ***** válasza:
84%
Előre tudja, hogy lenyelés lesz, tehát nincs sajnálatos dolog. Aki nem akarta, az nem nyelte, ennyi ez.
2023. dec. 3. 14:37
 26/33 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem túlgondolod a dolgot. Én nő vagyok, és nincs semmi problémám az ízével. De nem is csak ezért mondom, mert nekem személy szerint tetszik. Azt az anyagot a természet úgy alkotta meg, hogy a nők számára legyen vonzó, meg ők jöjjenek minél inkább izgalomba tőle. Szóval tökre természetes, hogy a pasiknak nem jön be, még a sajátjuk sem. De ettől még egy lánynak lehet nagyon is kellemes, amikor a szájába lövöd. ;)
2023. dec. 10. 18:23
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt mondd meg a feleségemnek is!!
2023. dec. 10. 23:29
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
26 Belevalo csaj vagy, tetszik a szoveged. Megmondom őszintén, általában csak akkor szeretek szájba lőni egy csajt,ha előtte jól szétkrtam. És mondjuk orgazmusa is volt. Csak úgy nem pazarlom a toltényt. :)
2023. dec. 11. 00:19
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátnőm aki erre jött inkább izgalomba és jöhetett a második menet!
2023. dec. 15. 01:03
 30/33 manly ***** válasza:
100%
Miért kellene sajnálni ? Hozzátartozik a szopáshoz.
ápr. 10. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!