Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem sajnáljátok/bánjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sajnáljátok/bánjátok azokat a hónapokat (esetleg éveket) ami szex nélkül telik el?

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
De, főleg hogy hiába volt az egész.
2023. febr. 8. 22:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván "nem esik a legjobban" de, hogyha nincs senkivel olyan kapcsolatom például jelenleg sem, akkor nem igazán tudok mit csinálni, csak elleni ahogy lehet.. örömlányhoz én nem akarnék menni.
2023. febr. 8. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
De igen, viszont nekem mindenképp szükségem van arra, hogy szeressük egymást, és meglegyen a kölcsönös bizalom. Jelenleg azonban komoly kapcsolatot nem szeretnék, tehát így sajnos kimarad egy kis idő szex nélkül.
2023. febr. 8. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is bánom, de semmit nem tudok tenni ellene. Ilyen az élet, ha nem hát nem. :/
2023. febr. 8. 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt bánom, mert nem kell ész nélkül dugni.

Sokkal jobban bánom a kihagyott eseteket, mert nem voltam elég tökös.

Vagy tapasztalt.

Mindegy, így se panaszkodhatok.

2023. febr. 8. 22:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
S ha bánom akkor mi van? Visszapörgetni már úgysem tudom az idő kerekét. Tanulni kell a hibákból és rendületlenül menni előre :) A jövő előtted van nemhátra. Avagy ahogy szokták mondani aki folyton a múltba bámul az s.ggel megy a jövőbe :D
2023. febr. 8. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Onnan indul, hogy a másodperceket is!!!!!!
2023. febr. 8. 23:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Én piszkosul sajnálnám ha kihagytam volna bármit is!
2023. febr. 9. 01:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem. Nem a szex a legfontosabb dolog az életben, hogy ennyire bánni kellene a hiányát.
2023. febr. 9. 06:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Hála az égnek egy-két hétnél hosszabb ideig, még soha nem kellett koplalnom
2023. febr. 10. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!