Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a fiúk akik már szexeltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiúk akik már szexeltek tiniként, sajnáljátok azokat a fiúkat akiknek még 25 évesen sem volt még lehetőségük szexelni?

Figyelt kérdés
Te kevesebbnek érzenéd magad ha nem lett volna lehetőséged 25 éves korodig szexelni?
2023. jún. 6. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Sem nem sajnálom, se nem nevetem ki - mi közöm hozzá hogy ki mikor dugott??? Egyéni szoc. probléma, más sem kérdezi meg tőlem, sem azt hogy mit ebédeltem, sem az hogy mikor dugtam utoljára.

Az hogy te ezt milyenek érzed meg rajtad múlik. Ha már úgymond túlvagy rajta akkor mit pörögsz még mindig ezen? Ha nem akkor meg tegyél érte, hogy megtörténjen. Picsogással nem leszel előrébb.

2023. jún. 6. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:

"Te kevesebbnek érzenéd magad ha nem lett volna lehetőséged 25 éves korodig szexelni?"

Én visszatekintve nem érezném magam kevesebbnek.Viszont nagyon bánnám hogy elb.sztam az eveimet hogy nem b.asztam!!

Ha jól számolok akkor az 8 év lenne!!

Ne mások véleményével foglalkozz hanem gondolj abba,hogy minden elszalasztott alkalom ami vissza nem térő ,mert az idődet nem tudod visszakapni!!

2023. jún. 7. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!