Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti sajnáljátok a szűz férfiakat akik nem tudnak csajozni vagy mit gondoltok róluk?
Figyelt kérdés
Szóval amikor itt láttok pl ilyen kérdést. Akkor meg szoktátok sajnálni vagy vicces nektek? Egészen pontosan mit gondoltok olyankor? El képzelitek milyen érzés lehet? Ha ti férfiak lennézek tudnátok csajozni?2021. jan. 2. 08:06
A kérdező szavazást indított:
Igen nagyon sajnálom szegényeket
Nem sajnálom őket
Kifejtem inkább válaszban
18 szavazat
2/5 anonim válasza:
Inkább szánalmasnak tartom, főleg mikor jön az x éves vagyok és szűz gáz, meg az ennyi idős vagyok és szűz akkor már nem is lehet csajom.
A net előtt ülve aztán várhatja a sültgalambot, ahelyett, hogy esetleg megpróbálna ismerkedni.
3/5 anonim válasza:
Kezdetben sajnáltam, aztán rájöttem, hogy tele vannak gyűlölettel irántam ismeretlenül, mert nő vagyok és biztos ezt meg azt, megtettem más pasiknak, de nekik nem. Meggyőződésük, hogy minden jóképű pasi egy szemét mocsok, csak ők tökéletes választás, de a buta nők ezt nem veszik észre.
4/5 anonim válasza:
#3 Mert szerinted nem létezik jóképű szűz férfi? Tudod ezt az ismerkedési problémát általában önbizalomhiány, és szorongás okozza.
5/5 anonim válasza:
Nem sajnálom őket, mert nem tartom olyan nagyságú és nehézségű problémának, hogy sajnáljam őket. Nem ideális megoldás, de elég egyszer elmenni egy prostituálthoz, hogy ne legyen szűz. Amúgy is alapvetően számomra érdektelen mások szexuális élete.
Szerintem ha lenne kiszemeltem, nem lennék rossz a csajozásban. Ha olyan jellem lennék férfiként, mint most lányként, akkor meglenne az a réteg, akivel könnyen hangolódnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!