Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szégyellős csajok! Hogy alakult ki nálatok?
Figyelt kérdés
Hogy alakult ki hogy nem vagytok szégyellősek? Otthon sem vagy csak máshol?2023. okt. 16. 18:02
1/8 anonim válasza:
Kiskorom ota sose voltam szegyenlos, hogy mitol alakult ki azt nem tudom
2/8 anonim válasza:
Igazából leszarom mások véleményét
Anno tesin is simán átoltöztem nem bújkáltam wc-be
Otthon egyedül vagyok
Igazából még van mindennek a helye ..
De nem félek be menni férfi WC-be pisilni ha a női tele van nekem még nagyon kell
Nem. Egyáltalán nem vagyok bomba nő.
3/8 anonim válasza:
Így nőttem fel,ez a megszokott,otthon sem volt senki szégyenlős.
4/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt a megszokott otthonról
5/8 anonim válasza:
Még szokott volt otthon is nem vagyok szégyenlős. L
6/8 anonim válasza:
Otthon nemnagyon ment ez a szégyenlösdi.
De azért volt egy határféle,szoval azért apám nem helkopterezett a szobában és anyu sem riszált.
Aztán úgy alakult,hogy megláttam a szépséget a meztelenségben....és én szép vagyok,ezért meztelen.
7/8 anonim válasza:
Otthon egyáltalán nem voltunk szégyenlősek. Anyukám ilyen szellemben nevelt minket. A suliban pedig egyáltalán nem érdekelt ki mit gondolt átöltöztem és nem bújkáltam soha.
8/8 anonim válasza:
Suliban sem, tesire is mikor átöltöztünk akkor sem szégyenlősködtünk, sőt volt egyszer-kétszer, hogy osztályteremben kellett átöltözni, volt aki kiment a mosdóba de én is bent a teremben vettem fel tesire a bicis gatyeszt, semmi baj nem volt belőle, mellesleg falusi általános iskola volt és amúgy is mindenki ismert mindenkit, szóval nem volt ez probléma a 90-es években. De most sem zavar a fiútársaság, szoktam velük együtt sportolni, futni, biciklizni, részemről teljesen természetes ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!