Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyellős fiatal srácoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellős fiatal srácoknak hasznos lehet prostituáltakkal randizgatni addig, amíg meg nem jön az önbizalmuk?

Figyelt kérdés

2023. márc. 14. 11:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Én nem mentem anno, mert elég hamar lett csajom, meg nem volt még rosszlányok meg beszámolok. Ma már a jobbakon nyugodtan lehet gyakorolni, szerintem nem para.
2023. márc. 14. 11:43
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
Szégyellős, ronda, túlsúlyos negyvenes nőknek hasznos lehet férfi prostihoz menni, vagy van olyan ocsmány nő, akit még akkor sem vállalnak el, ha fizet érte az ember lánya?
2023. márc. 14. 11:46
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Ez egyedül tőled függ! Ha erőt tudsz meríteni belőled és "márnemvagyokszűz" megközelítést nyeri akkor igen. A kockázat hogy belefordulhatsz egy "csakprostikkalmegy" típusú szorongásba ami csak ront a helyzeten. Egyedül tőled függ, hogy mit hozol ki belőle.
2023. márc. 14. 11:46
 4/14 anonim válasza:
80%

Nem hiszem, hogy ettől fog megjönni az önbizalmad. Egy prostituált nem fog neked valódi visszajelzéseket adni, hanem azt mondja, amit hallani akarsz és azt csinálja, amiről tudja, hogy tetszeni fog neked. Önbizalmat növelni inkább úgy lehet, hogy tudatosan és fokozatos nézel szembe a félelmeiddel. A pénzt pedig lehet érdemesebb pszichológusra fordítani, mert néhány alkalom többet segít fejlődni, mint a prostituáltak.

Bárhogy is döntesz, kitartást kívánok!

2023. márc. 14. 11:48
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Mégis, hogy jönne meg ettől az önbizalma? Egyrészt ciki, nem vághat fel vele, másrészt csak a nő kielégíti, plusz eljátssza, hogy jó neki, semmi valós tapasztalata nem lesz...

De hajrá, persze.

2023. márc. 14. 11:59
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

Én csak arra jutottam a prostizással, hogy megtudtam, amúgy rohadt jó lennék a szexben, csak kb. tök mindegy, mert a külsőm miatt úgysem kellek senkinek.

Némileg hatással lehet az önbizalomra tehát, de ha szarul nézel ki, az sem segít.

2023. márc. 14. 12:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem segített, előtte nem mertem csajozni, utána igen ,elmúlt a szorongás.!
2023. márc. 14. 12:47
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Ettől sajnos nem lesz senkinek önbizalma. Járjon el edzeni, egyen jó kajákat és figyeljen oda az ápoltságára, küllenlmére.
2023. márc. 14. 13:14
 9/14 A kérdező kommentje:
#8 Mellette az is megy, csak szeretnék egy kis tapasztalatot szerezni szexben.
2023. márc. 14. 13:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, segíthet, mert legalább lesz valami fogalma arról hogyan is megy a dolog technikai ok oldala. De az érzelmi részében fejlődéshez mindenképpen kell majd barátnő.
2023. márc. 14. 18:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!