Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellős fiatal srácoknak hasznos lehet prostituáltakkal randizgatni addig, amíg meg nem jön az önbizalmuk?
Nem hiszem, hogy ettől fog megjönni az önbizalmad. Egy prostituált nem fog neked valódi visszajelzéseket adni, hanem azt mondja, amit hallani akarsz és azt csinálja, amiről tudja, hogy tetszeni fog neked. Önbizalmat növelni inkább úgy lehet, hogy tudatosan és fokozatos nézel szembe a félelmeiddel. A pénzt pedig lehet érdemesebb pszichológusra fordítani, mert néhány alkalom többet segít fejlődni, mint a prostituáltak.
Bárhogy is döntesz, kitartást kívánok!
Mégis, hogy jönne meg ettől az önbizalma? Egyrészt ciki, nem vághat fel vele, másrészt csak a nő kielégíti, plusz eljátssza, hogy jó neki, semmi valós tapasztalata nem lesz...
De hajrá, persze.
Én csak arra jutottam a prostizással, hogy megtudtam, amúgy rohadt jó lennék a szexben, csak kb. tök mindegy, mert a külsőm miatt úgysem kellek senkinek.
Némileg hatással lehet az önbizalomra tehát, de ha szarul nézel ki, az sem segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!