Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellős fiatal srácoknak hasznos lehet prostituáltakkal randizgatni addig, amíg meg nem jön az önbizalmuk?
Figyelt kérdés
2023. márc. 14. 11:41
11/14 anonim válasza:
Nyilván nem.a prostizás fogja megtanítani a nőkkel bánni. De lesz egy kis tapasztalata, és az nem rossz. Pláne, ha jó lányhoz megy.
12/14 anonim válasza:
Ket ev folyamatos prostizas alapjan azt tudom mondani, h nekem bizonyos szempontból jót tett. Abszolút a nulláról indultam anno, semmiféle tapasztalatom nem volt (épp ezért erotikus masszázzsal kezdtem, szexpartnerekhez csak később kezdtem járni), mostanra pedig ebből a szempontból hatalmas lett az önbizalmam, és ki merem mondani, h nem vagyok rossz az ágyban. Viszont az ODÁIG VEZETŐ úton, azaz udvarlásban, ismerkedésben, stb, stb ugyanúgy nulla az önbizalmam, de az is belejátszik, h a prostituáltak által olyan kaliberű nőket kaphatok meg, akiket a civil eletben nem, azaz túl jó az ízlésem, ebből kellene lejjebb adni.. 20/F
13/14 anonim válasza:
A masik, h mivel nem akartam megkockaztatni, hogy barmelyik lanyhoz érzelmek fűzzenek előbb utóbb, ezert altalaban valtogattam a lanyokat akkor, amikor mar rutinosabb voltam, és mostanra érzek emiatt egy kis kiégést.. Egyszerűen annyi különböző nővel voltam együtt a milf szexpartnertől kezdve a nalam is fiatalabb, kezdő erotkus masszázslányig, h úgy érzem, túl sok kulonbozo inger volt ez ket ev alatt úgy, hogy elotte öt évig csak a recska jutott..
Épp ezért most már csak ahhoz az épp dolgozó 3-4 hirdetőhöz járok vissza, akikkel a legjobb tapasztalataim voltak, nem nagyon akarok mar kísérletezni, főleg ebben a valsagban nem, ahol egy-egy szolgaltató nevetséges összeget kér el, ha elosztjuk arányosan a szolgaltatas minosegevel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!