Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tud ez szexi lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud ez szexi lenni?

Figyelt kérdés

Elején szeretném leszögezni, hogy ez nem egy kövér nők roast.

Szóval van egy bátyám, akinek elég kövér a barátnője. Nem tudom pontosan hány kiló, egyszer volt egy utalás rá, amiből arra következtetek, hogy 100 kiló körül lehet a 167 centis magasságához. Gyönyörű arca van, ez tény, de ezt a túlsúlyt hogy lehet elfogadni? Nyaraláson voltunk, és én kentem be a hátát, mert a bátyám épp nem tudta. Olyan állaga volt a testének, mintha megtöltöttem volna egy zacskót kacsazsírral amit a boltban vettem, és azt nyomogattam volna. Az oldalán hónalja alatt mellmagasságban a zsír ráhajlott, és nem is tudtam mit kezdjek vele, kenjem-e be alatta vagy sem. Végül bekentem, de volt akkor a lefittyenő zsír ott, hogy két ujjamat elnyelte. Tényleg nem akarok bántani senkit, de majdnem öklendezni kezdtem. És ez a háta volt, nem is a hasa meg a combja, ahol a zsír többsége van. A hasa távolabbra dudorodik, mint nekem szülés előtt 2 héttel.

Hogy tud ez kifejezetten szexi lenni valakinek?

2023. okt. 12. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
"Bunkó vagy Baxi!"
2023. okt. 12. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Kedves Sógornőm!

Én pedig undorodva olvasom a rólam alkotott véleményedet. Magamra ismertem.

Nincs több mondanivalóm.

2023. okt. 12. 15:20
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

A, Lehet, hogy a bátyád számára kívánatos.

B, lehet ha a bátyád látnád meztelenül akkor azt mondanád örülsz, hogy bárki is megáll neki.

C, lehet bolodogabbak együtt, mint te bárkivel is leszel valakivel

2023. okt. 12. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon sokan nem azzal vannak együtt ám egy párkapcsolatban, akivel akarnak, hanem akivel lehetnek. Ez erre a válasz.

Egy férfinek nagyon nehéz a párkesés, hiszen ugye régen volt ez a mondás, hogy csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél, nos, ez akkoriban volt, amikor a nőnek annyi elvárása lehetett a férjével szemben, minthogy adja haza a pénzt, ne igya el, de még ha igen, abba se nagyon lehetett érdemi beleszólása, sőt, igazán abba se, hogy egyáltalán kivel házasodik.

Ma viszont társadalmilag teljesen eltérő közeget élünk: a világon csak a f.sz van ingyen, azt bármikor meg lehet szerezni, a punci viszont értékes és keresett, és mivel ma már nem az a jellemző, hogy az ember abból válogathat, akit a falujában ismer, hanem fellép egy nő a társkeresőre, és már egy óra alatt Soprontól Debrecenig írnak rá a potenciális jelöltek, a tökéletes is kevés lehet arra, hogy beérje. Amíg egy férfibe evolucionálisan az van kódolva, hogy bármilyen lehetőséggel éljen a génkódja minél több helyen történő és többszöri örökítésére (hiszen akár egy napon belül többször is képes megtermékenyíteni, és a kihordása nem rá hárul), így széles skálán mozog a szexuális érdeklődése, addig egy nő egy hónapra csak egy petesejttel rendelkezik, és amennyiben az megtermékenyül, 9 hónapig nincs újrázásra lehetőség, valamint utána a szülés, szoptatás is az ő terhe. Emiatt a nőkben a természetes szelekció során kialakult az iszonyú összetett kritériumrendszer szerinti szűrés, hogy kire "pazarolják" el a petesejtjüket, hiszen náluk jóideig nincs lehetőség "újrázásra", mint egy férfinél, és éppen emiatt él az a jelenség, hogy még ha minden klappol is, és látszólag tökéletesnek tűnik a jelölt, akkor is bizonytalanok - tudatalatti sugallatból, nehogy pont azután jöjjön egy jelölt, aki esetleg még a korábbinál is jobb, miután már megtermékenyült. A férfinél ugye ez nem szempont, mert egyik nap az egyik, de akár már nem is másik nap, hanem egy órával később a másiknál is otthagyhatja a génkódját. A szex persze ma már többről szól, mint a génállományunk örökítésénél, a jelenünkben már elősorban örömforrás, és csak másodlagos szereppé degradálódott a fajfenntartó funkciója, de az évmilliók szelekciójával kialakult ösztönök mélyebb gyökerűek, mint ez a rövid folyamatként lezajlott változás.

Mivel a kiterjesztett telekommunikáció a világot összébb szűkítette a korábban tapasztaltnál, a nők számára sokkal több lehetőség van választani, és válogatni, mint eddig bármikor. És - nyilvánvalóan - élnek is az jelenünk által kínált lehetőségekkel.

Így minden nő eggyel a szintje felett választhat, hiszen jelölt az van (most ne kezdjünk bele abba, hogy "ízlés", meg "kinek mi tetszik" - van objektív szépérzék, és van, akire az emberek többsége egyöntetűen azt fogja mondani, hogy szép - még ha nem is esete személy szerint -, és akire azt, hogy nem vonzó - még ha meg is találja a maga társát). Még a legalsó szinten lévő nő is az eggyel ő feletti férfi megfelelőjét választja, míg az ezen kategórizálásban "a legalsó polcon" lévő férfi egyszerűen szűzen hal meg.

Ezért egy férfinek sokszor csak az a lehetősége marad, hogy ugyan még ha alá is adja az észszerűen elvárható igényét a párkeresés terén, de legalább nem marad egyedül. Ez történt a bátyáddal is. Szintje alá ment, csak hogy legyen valakije (míg a nála picivel jobb pasik pedig az ő szintjéről választanak barátnőt - szintén hozzájuk képest maguk alatt -, és így tovább - egészen a csúcspasikig, akik pedig szintjükön és eggyel alatta is dugnak, hiszen minden nő őket akarja.) Amíg az eggyel nála jobb pasik miatt jut a bátyádnak már nem a neki megfelelő egyenrangú nő, hanem csak egy a kérdésedben leírt, úgy a bátyád miatt nem jut a hasonlóan taszító pasiknak pedig már eleve semmilyen nő sem.

Az itt író, téged szidalmazó és becsmérlő válaszolók írásait ne vedd magadra - ebben a kategóriában nyilván olyan személyek aktívak, akiknek gondjaik vannak a párkeresés terén. Ez a női részről nagy átfedésben van a túlsúllyal - hiszen egy nő, mint mondtam, szinte bárhogy kelendő a pasik körében, sokan már azzal is beérik a részükről, ha legalább nincsenek elhízva - és ezen van a hangsúly: a nők legnagyobb mínusz pontja a túlsúly, az az, ami a leginkább leszűkíti a lehetőségeiket (nézd meg, a randiappokon milyen nők vannak jelen - ha valaki egy kicsit is vonzó, már nincs szüksége tinderre), így a kövérséget érintő kérdések mindig heves reakciókat váltanak ki itt a női felhasználók részéről az érthető okok miatt. Így van ez most, nálad is.

2023. okt. 12. 20:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj ilyenkor arra, hogy más a te kiálló kulccsontodat nézné, hogy hogyan tehetné az ingjét rád, és hol rajtad az akasztó. Vagy a bordáidat, és keresné köretet mintha egy ropogósra sült halat látna. Az inas nyakad, ami talán olyan mint egy tesiszakkörös 10 éves kisfiúé. A melled, mint a kihűlt puding....

Mindenki mást tart szépnek, ne akarj mindenkit megérteni.

2023. okt. 13. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!